Joking Hazard Enlarged Box

DKK 199,95

Joking Hazard Enlarged Box er IKKE et spil, men en tom æske med en gave i på 20 nye kort, du kan tilføje til dit Joking Hazard grundspil.

Brug denne Enlarged Box til at opbevare grundspil og dine udvidelser i.

På lager

  

Joking Hazard Enlarged Box
18 år +
3-10 spillere
30-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Denne produkt er ikke et spil, men en æske, der
har plads til alle dine Joking Hazard spil, da æsken
næsten er tom og kun indeholder 20 nye spillekort

Om produktet

Joking Hazard: Enlarged Box er den ideelle samlingsæske til dig, der allerede har en stor samling af Joking Hazard spil!

Dette er en helt (næsten) tom æske*, som er perfekt til, når din nuværende æske ikke har mere plads til alle dine kort. Så, kom bare an – kom dine mange, maaange spillekort i denne big fella.. he can take it!

*Æsken her er faktisk ikke helt tom. Den indeholder en gave til dig i form af 10 nye kort, som du kan mikse ind i dit spil. Her er også 10 kort, hvor du selv kan tilføje dit eget skrækkelige panel til tegneserien. I alt 20 nye kort med en ny og større æske!

Denne Joking Hazard: Enlarged Box er fyldig nok til at holde alle udvidelser af Joking Hazard. Husk du skal have Joking Hazard grundspil for at spille, som ikke er inkluderet i denne boks. Glemmer du dette, er der stor sandsynlighed for at du bliver fælt skuffet.

Køb ikke grundspillet eller denne boks til børn, medmindre du er i humør til at blive råbt af – af deres forældre. Køb kun denne æske, hvis du har Joking Hazard grundspil og udvidelser til.


Kender du ikke Joking Hazard?

Joking Hazard er et kortspil, der lader jer blive tegneserieskabere! I konkurrerer sammen om at lave en tegneserie på tre paneler blandt 360 billedkort. Som ikke er inkluderet i dette Joking Hazard Enlarged Box produkt.

I vælger en dommer for runden, der starter tegneserien. Dommeren deler kort ud og tager øverste kort fra kortbunken. Det kort placeres med billedsiden opad, så alle kan se det.

Nu tager dommeren sit eget kort, der giver tegneserien den retning, som dommeren selv ønsker. Det må placeres foran eller bagved det trukne kort fra bunken. Resten af spillerne finder kort fra sin egen hånd og vælger hver sin favorit. Det kort skal gives til dommeren – uden h*n ser det. For nu skal dommeren vælge favoritten, som slutter tegneserien! Spillet skifter derfor dommer runde for runde, som bedømmer tegneserierne ud fra sin egen smag og humor (eller mangel på)

Vil du læse mere om regler til Joking Hazard findes de her hos skaberne af spillet. Husk at dette produkt ikke indeholder et komplet spil af Joking Hazard.

Joking Hazard Enlarged Box er klar til hele din samling af Joking Hazard! Du får nemlig en (næsten) tom æske til alle dine udvidelser!

Bemærk at du ikke skal købe dette produkt medmindre du allerde har din egen Joking Hazard grundspil og en række udvidelser. Ellers vil du blive fælt skuffet.

Vores anbefalinger

Til det yngre publikum fra 6 år og op, kan vi anbefale at I tager et kig på Co-Mix, hvor I test jeres fantasi og kreativitet, når I nu står som tegneserieforfattere!

Elsker I blot at fortælle historier og fortællinger, så prøv Dixit, hvor fantasien får frit løb.

Se udvidelser til Joking Hazard lige her.

Vægt 0.25 kg
alder

Over 18 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

engelsk

produkt

Kortspil

Varenummer (SKU): 859364006056/A29 Kategorier: , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.