Joking Hazard Deck Enhancement #1

DKK 146,95

Bemærk: Denne udvidelse kræver at du har spillet Joking Hazard!

Ikke på lager

Joking Hazard Deck Enhancement #1
Joking Hazard Deck Enhancement #1
18 år +
4-10 spillere
60-90 minutters spilletid
Spillet indhold er på engelsk

Om spillet

Denne Deck Enhancement #1 er en udvidelsespakke til spillet Joking Hazard tilføjer 100 nye skøre kort til jeres grundspil!

Det giver jer endnu flere muligheder for at lave flere skøre og upassende situationer med kortene i jeres tegneserie. Der er ingen garantier for hvor I ender eller hvordan I starter. Det er I selv medbestemmende i, hvilket gør spillet ekstra sjovt.

Joking Hazard er nemlig et festspil til forfærdelige (sjove) personer, som har humor og ikke tager alting for alvorligt!

Skab derfor en sætning eller tegneserie ud af billedkortene, hvor dommeren vælger det sjoveste match. Det kan godt være hylenemorsomt og skabe sjove aftener fuld af latter og smil.

Bemærk: Dette spil er en udvidelse kræver at du har spillet Joking HazardDu kan derfor ikke kun spille denne udvidelse alene og få et fuldt spil.

Dyst mod dine venner for at færdiggøre en kombination af billedkort for at skabe de bedste eller værste sætninger! Denne udvidelse sætter lidt ekstra krydderi på jeres Joking Hazard spil.

Vores anbefalinger

Se vores samling af Joking Hazard lige herFår du mange af udvidelserne, vil vi anbefale dig at få den næsten tomme Enlarged Box, der er klar til at passe på alle dine Joking Hazard spil.

Til det yngre publikum fra 6 år og op, kan vi anbefale at I tager et kig på Co-Mix, hvor I test jeres fantasi og kreativitet, når I nu står som tegneserieforfattere!

Er det hele bare noget lort, så prøv Shit Happens og se om din lorte værdi overskrider deres!

alder

Over 18 år

antal-spillere

4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

60 minutter, Over 60 minutter

sprog

engelsk

Varenummer (SKU): 859364006025 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.