iKNOW Familie

DKK 219,95

I iKNOW Family skal I gætter på om du tror de andre kender svar på spørgsmål spillet igennem. For hvis du spiller taktisk, kan du vinde stort!

På lager

  

iKNOW Familie
12 år +
Til 2-6 spillere
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

iKNOW, men ved du det?

iKNOW Familie er den familievenlige udgave af spillet iKNOW. Spillet handler endnu en gang om at svare på spørgsmål, og samtidig at gætte om de andre virkelig kender svaret derpå. For måske de ikke gør, og så er det med at være taktisk.

Men hvordan spiller man iKNOW Familie?

En af jer skal være spillets læser, som trækker kort op med spørgsmål. Kortet har forskellige farver på sig, som hver repræsenterer en af spillets kategorier, I står overfor.

Læs spørgsmålet op, som kan være “Hvilket kemisk element?”, hvor I nu skal bruge spillets spilleplade. Hver af jer skal nemlig gætte på hvor mange ledetråde, I skal bruge for at besvare spørgsmålet.

Og jo færre ledetråde til at gætte spørgsmål korrekt, jo flere point får I. Men vær snu, for du kan tvivle på dine medspillere og satse jetoner på om de gætter korrekt eller ej.

For hver ledetråd, får I ikke at vide om I har gættet korrekt, så I til sidst kan dele jetoner ud, som svarer til point. Skift oplæser løbende og sats på om de andre kan gætte korrekt!

Kort om iKNOW Familie quizspil

Spillet er et innovativt trivia-spil, hvor I skal svare på spørgsmål i fire forskellige kategorier. Mens du selv overvejer dit svar, kan du også overveje de andre spillers svar og satse på, om deres svar er rigtigt eller ej. For hvis du tror, at du ved bedre, kan du svare point til dig selv!
I får spørgsmål, der er nemmere for én aldersgruppe, men en sjov udfordring for en anden, og du kan vinde ved at kende de andre spillere. Så i gang med at gætte og satse!

iKNOW….men jeg gætter på, at det gør du ikke!

Dyst mod din familie i et sjovt trivia og betting spil, hvor I lærer nyt og lærer mere om hinanden.

Vores anbefalinger

Vil du have flere quizspil, så tag et kig i vores quizkategori, hvor du finder et væld af sjove spil!

Kan du lide at bruge taktik i spil, så tag et kig på More or less 2, hvor du skal være enten mere eller mindre i nærheden af svaret!

Måske hele Gift Game-serien er noget for dig? Her er spil, hvor I skal gætte om Skøre Love eller gætte Forkert er Rigtigt..

Vægt 0.615 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6416739551104/D78 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.