Hotel Mystery

DKK 129,95

Oplev magien med hygge og spil sammen.

Ikke på lager

Hotel Mystery
10 år +
2-6 spillere
30-45 minutter
Spillets indhold er på dansk og nordisk

Om spillet

Hotel Mystery er et sandt mysterie. Du og dine medspillere skal nemlig gætte på hvilken etage, der er begået mord. Men du ved aldrig om dine egne brikker vil være hovedmistænkt på samme etage som selve ofret.

Stabel hotellet med de syv etager ovenpå hinanden og hver får 20 trækuber. Spillepladen er jeres efterforskningsbog, hvorpå I skal placere jeres kubber, hvor I hver især mistænker mordet er sket.

Først skal der kastes to røde kubber ned i hotellet. Det er nemlig ofrene, der nu lander på en af de syv etager, hvor de er blevet myrdet!

På tur, skiftes I til at kaste to af jeres ensfarvede kuber ned i hotellets skakt på øverste etage. Efterforskningen kan nu begynde!

Leg nu detektiv og undersøg nu en etage ved at løfte de øvrige etager for at finde de to røde ofre. Du kan se gulvet på den etage, du vil undersøge om du finder et offer eller ej. Skiftevis undersøger I etagerne og finder ofrene. Næste led i spillet er at finde morderen!

Finder du en farvet kube på den etage, du formoder, skal den lægges i efterforskningsbogen på den pågældende etage. Finder du nogle andre farvede kuber end de formodede, skal de igen kastes ned i hotellets skakt. Som straf, smider du endnu en kub ned sammen med. Det øger dine chancer for at være morderen!


Vær snu

Du kan forsøge at sløre dine spor, hvis dine farvede kuber ligger i efterforskningsbogen. Løft en etage, når det er din tur – og hvis dine farvede kuber ligger på etagen, må du fjerne dem.

Tager du fejl, skal du kaste endnu en farvet kube ned i hotellets skakt sammen med resten af kuberne.

Løs mysteriet om de to mord, mens I finder morderne blandt spillerne på hotellets 7 etager!

Du og de andre detektiver får opgaven at finde de to mord på det store hotel. Undervejs skal I holde jer selv fri for anklage!

Vores anbefalinger

Tag et kig på Cluedo, hvor du opklarer mysteriet om mordet på Hr. Sort!

Ellers tag et kig på Hotel Tycoon, som er et Monopoly lignende spil, hvor du dyster om at blive gæsternes favorit.

Også tag et kig på Perfect Alibi, hvor I skal finde ud af hvem, der har begået mord på skibet!

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430031712155 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.