Gift Game: Du tror, du kender mig

DKK 119,95

Gift Game: Du tror du kender mig? Har du før spekuleret på hvor godt dine venner faktisk kender dig? Test dem ved at give dem en række påstande, og lad dem vælge en, de synes passer bedst til dig. For kender de dig? Perfekt til spilleaftener for 3-6 spillere.

På lager

  

Gift game du kender mig
15 år +
3-6 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Gift Game: Du tror, du kender mig er enkelt og hurtigt til en spilleaften med gode venner.

I kan i hvert fald lære hinanden bedre at kende og dyste i jeres viden om hinanden. For kan de svare på, hvad din drømmeferie indebærer eller hvilken kendis, du helst vil spise middag med?

Dette Du tror, du kender mig-spil er en sjov indskydelse og aktivitet, som I nemt kan bruge en time på at spille. Og hvor I kan bryde ud i kluklatter, fordi et svar kan være helt ude i hampen.

Så test dine venner med disse alternative spørgsmål, og lad dem svare med hver af deres svarkort. Den af jer, der først sidder med 5 kort, vinder!

Find flere gift games lige her.

Gift Game: Du tror, du kender mig er et enkelt og hurtigt selskabsspil, hvor du tester om dine venner kender dig. Perfekt til spilleaftener.

Vores anbefalinger

Til spilleaftener med venner kan vi også anbefale spil som More or less og More or Less 2. Her skal I gætte om gakkede påstande peger mere i den ene eller anden retning.

Spil som Right or Wrong, Take It Or Leave It, Quizzone Stories 1 og Quizzone SKILLS er også spil, der er eminente kortspil til sjove aftener sammen.

Skal der mere quiz og spilleplade ind over, så prøv Paparazzi eller Musikquizzen.

Vægt 0.415 kg
alder

,

antal-spillere

, , ,

produkt

spilletid

, ,

sprog

Varenummer (SKU): 6416739564579/D77 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.