Friends Milkshake

DKK 149,95

Saml et puslespil med dine favorit Friends!

Ikke på lager

Friends Milkshake puslespil
Spil med fra 6 år +
Spillets indhold er på engelsk
Spillet indeholder 1000 brikker

Om puslespillet

Can there be any more pieces in this officially-licensed Friends jigsaw puzzle?!

Du kan sikkert høre Chandlers stemme sige ovenstående sætning for dig. Og er det tilfældet, så passer dette Friends Milkshake puslespil perfekt til dig!

Du har muligheden for at samle en af de mest elskede serier i tv’ets historie. Nemlig et puslespil med Friends, der drikker en Milkshake. Det er den perfekte aktivitet at samle uanset om du drikker kaffe eller hænger ud med your chick and duck. Eller selvfølgelig bare dine bedste venner!

Venner er med 236 episoder i over 10 fantastiske sæsoner, fortsat en af de mest genkendelige og citerede shows, og derfor kan du nu selv eje et stykke af historien. Og samle brik for brik.

Husk endelig at PIVOT de hjørnebrikker, mens du samler din Friends Scrapbook brik for brik. Du vil samle morsomme billeder fra tv-serien, med The One with the Giant Poking Device og The One with the Thanksgiving Flashbacks.

Når du har samlet det, vil puslespillet se fantastisk ud på en væg hos enhver fan eller Friends-samler. Ligesom showet, er puslespillet lavet i høj kvalitet, så dine gæster vil udbryde OH. MY. GOD!, når de får øje på dit mesterværk.

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Friends, som drikker milkshake.

Vores anbefalinger

Vil du have mere til din Friends samling? Så tag et kig her!

Du kan finde andre puslespil hos os her. Skal det være puslespil, hvor du samler et puslespil og samtidig løser en gåde? Så prøv escape puzzles!

Vægt 0.8 kg
brikker

1000 brikker

Varenummer (SKU): 5036905039604/D51 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.