Fleroux London 1000p

Saml dette skøre Fleroux London 1000p i denne Cities of the World fra Ravensburger med 1000 brikker. Puslespillet er et tegnet London, der har besøg af Piccadilly Circus, og tingene stikker liiiiidt af.

Puslespillet er ca. 70 x 50 cm, når det er samlet.

Fleroux London 1000p Cities of the world 

Spil med fra 12 år +
Spillet indeholder 1000 brikker
Måler 70 x 50 cm når samlet færdigt

Om puslespillet

Er du klar til at komme med i Piccadilly Cirkus i denne udgave af Ravensburgers Cities of the World?

For i denne tegneserieudgave af London, får du 1000 brikker. Puslespillet måler ca. 70 x 50 cm, når det er samlet og giver dig sjove motiver at samle.

Find elefanten, der er på vej ud af lasbilen og tigeren ligeså! Du kan også se skelettet af en mammut, der er vakt til live – og med en rytter på.

Måske du også kan få øje på Mister Bean – eller en af hans look alikes. Den røde dobbeltdækkerbus fra Ravensburger er også på vej efter cirkusset. Mon du skal med i dette puslespil, der giver sig mange sjove timer og underholdning.

Ja, der sker en masse i dette Fleroux London 1000p puslespil fra Ravensburger med 1000 brikker.

Ravensburger er en af de bedste producenter af puslespil i verden.

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Fleroux London 1000p i Cities of the world serien.

Vores anbefalinger

Måske du også kan lide puslespil fra Wasgij? Her kan du også finde sjove udgaver, hvor du går i retro humør eller prøve lykken ved at løse mysterier?

Prøv også at løse gåderne i de sjove Escape Puzzles, hvor du får temaet fra et escape room brætspil ind i dit puslespil.

alder

Over 18 år

brikker

1000 brikker

puslespilskategori

Tegneserie

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Puslespil

Varenummer (SKU): 4005556192137/E28 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.