Dyredomino

DKK 49,95

Sjovt børnespil til familien, der nyder at hygge sig og bruge tid sammen med Dyredomino.

På lager

  

3 år +
2-4 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk og nordisk

Om spillet

Dyredomino lader jer bruge fantasi, forståelse og læring – bare i et spil. I kan nemlig bruge brikkerne til at snakke om dyr og deres farver. Det kan også være tal og at tælle sammen sammen til sidst. Det gemmer på en skjult læring, som er vigtigt gennem hele livet.

Bland dominobrikkerne og læg dem med bagsiden opad. Hver spiller tager syv dominobrikker, hvis I spiller som to spillere. Er I tre eller fire spillere, tager I fem dominobrikker hver. Læg resten i midten af bordet.

Nu skal du placere dine egne dominobrikker, så de står op på den smalle kant, så du kan se dem og dyrene derpå. Den af jer, der har den højeste dobbeltbrik lægger den ud på bordet – tallet står oppe i venstre hjørne på dominobrikken. Spørg eksempelvis de andre om de har en dobbelt seks – har en af de andre det, så starter han/hun. Har ingen det, så spørger I helt ned til dobbelt 0.

Så går turen videre til næste spiller i urets retning.

Brikkerne lægges som en lang kæde på bordet, hvor du i din tur, skal tage en brik med samme tal som dominobrikken, der ligger for enden af kæden på bordet. På den måde forlænger du nu kæden med din dyrebrik.

Spillet slutter, når en af jer lægger sin sidste dominobrik. Den spiller scorer point ud fra hvor mange tal, der er på de andres tilbageværende brikker. Spillet kan også slutte, hvis I alle melder pas – i det tilfælde er det den af jer, der har mindste tal på sin brik, der scorer point.

Du kan også læse Dyredomino Spilleregler her.

Domino er et af de ældste og mest spillede spil i verden – og nu findes det også i en udgave, hvor de helt små kan være med!

Vores anbefalinger

Prøv også Spejle æg, hvor I skal komme af med jeres æg, så de kan spejles!

Ellers prøv Billedlotteri, hvor I skal have pladen fuld for at vinde!

Læringsspil vil også være et hit hos jer!

Søger I mere domino, er Kingdomino en klassiker, der kan kombineres med Queendomino.

Vægt 0.25 kg
alder

5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, under 5 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil, Kortspil

spilletid

15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5711699140124/A9 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.