Dobble – XXL

DKK 239,95

Dobble XXL er et sjovt spil, som du både kan spille ude og inde.

Spillet er et simpelt mønster eller symbolsspil, hvor I skal forsøge at finde samme billede på to spillekort. Denne gang er spillekortet stooort – hele 45 cm i diamater!

På lager

  

Dobble XXL

6 år +
2-8 spillere
15 minutters spilletid

Om spillet

Dobble XXL lader jer tage hele Dobble-morskaben med udenfor. For spillet er et storslået havespil og en dejlig udendørsaktivitet til sommeren. Er vejret dårligt eller er det vinter, så kan I også spille det indendørs, hvis I har god med plads.

I Dobble XXL er spillekortene nemlig blev dobbelt så store som i de almindelige Dobble spil! Formålet med de store spillekort er, at I skal hoppe rundt for at finde de ens motiver i spillekortene.

I vil have travlt med at observere og tænke jer om – før I tager valget om at hoppe hen på spillekortet for at finde det matchende symbol.

Spillekortene måler hele 45 cm i diamater, så de er kæmpe!

Og du får endda hele 55 runde kort med i spillet. Det er derfor spillet passer perfekt på en græsplæne i en park eller have, og måske også på en strand til at gøre sommerferien lidt ekstra sjov.

Som sædvanligt i Dobble-spillene er der otte forskellige symboler fordelt på kortene. Det betyder, at hvert kort altid har én ting tilfælles med et andet kort.

Og det er her din evne for omtanke og observation kommer i spil. For du skal finde det éne fælles element, så du kan score flest point i spillet.

Lær at spille Dobble med denne videogennemgang.

Dobble XXL er et sjovt spil, som du både kan spille ude og inde.

Spillet er et simpelt mønster eller symbolsspil, hvor I skal forsøge at finde samme billede på to spillekort. Denne gang er spillekortet stooort!

Dobble spillene handler om reflekser, eftertænksomhed og iagttagelse, for du skal finde spillekortenes matchende symboler.

Vores anbefalinger

Vil du prøve udendørsspil, så tag også et kig på ringspil i træ, hvor I får en hyggelig aktivitet til sommeraftenerne.

Ellers kan I også tage på skattejagt!

Mölkky eller kongespil er også klar til hyggelige sommeraftener.

Varenummer (SKU): 3558380070085/A50 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.