Dixit

DKK 214,95

Søger du udvidelser til spillet, så se med her.

Ikke på lager

Dixit
8 år +
3-6 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Dixit er I kaniner, hvor I kender forskel på hinanden ud fra hver jeres farve. I får hver seks antal kort og I beslutter jer for hvem af jer, der skal starte.

I hver runde er der en fortæller, der vælger et af sine billedkort på hånden. Det kort beskrives det med enten så mange eller så få detaljer, som han/hun selv vælger. Det kan være en del af et digt, en sang, en film, et ordsprog, en lyd, et ord eller en sætning – uden at de andre må se kortet, der beskrives.

De andre skal nu vælge et kort, der passer til forklaringen og lægger kortet på bordet uden at de andre kan se billedsiden. Kortene blandes og lægges herefter med billedsiden op. Modspillerne skal nu gætte på hvilket kort, der er fortællerens ved at lægge talbrikker omkring kortene og får point, hvis de gætter rigtigt.

Talbrikkerne indikerer hvem af spillerne, man gætter på. I kan kende forskel på hinanden med nummererede spillebrikker, så I også kan gætte på hinanden.

Gætter alle rigtigt, får fortælleren ikke selv point, men gætter en eller flere spillere forkert, får fortælleren pointene. Hver spiller tager herefter et nyt kort, mens der flyttes på sin kaninbrik på pointbrættet.

Spillet slutter, når der ikke er flere kort tilbage i bunken eller en af jer har fået 30 point i alt!

Fortæl de mest fantasifulde fortællinger ud fra detaljerede billedkort.

Måske du ser en ballerina, der danser let på månen, mens en kat er hendes tilskuer. Det kan også være du ser et eventyrpar, der er buret inde og hænger til pynt i et fuglebur.

Vores anbefalinger

Psst…! Vi har flere udvidelser til spillet!

Ellers prøv spil som Co-Mix, hvor I er tegneserieforfattere, der er ved at skabe jeres tegneserie!

Prøv også Cortex, hvor I skal dyste om at få dele af hjernen, som er jeres præmie, når I udfører opgaver korrekt!

Varenummer (SKU): 3558380042976/D1-PPRC1-B13 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.