Disney Song Challenge

DKK 249,95

Hyg jer sammen – det skaber minder.

Ikke på lager

10 år +
Til 3 spillere og op
Uendeligt minutters spilletid med Disney!
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

♪♫♫ …Kan du male alle vindens farver frem?
…Jeg kan åbne dit blik, fra mit flyvende tæppe……
Kom tag min hånd, stol på mig, jeg passer på dig i junglenatten.. ♪♫♫

Synger de tre ovenstående forskellige udpluk fra Disney sange til dig? Så saml dine bedste Disney film og TV-serie-venner og spil det super sjove Disney Song Challenge! Det er tid til at vise hvad I kan og vise at du er den sande Disney-mester!

Disney Song Challenge er spillet (over dem alle), der tester jeres ekspertise inden for Disney sange. Den første spiller, der synger en sang fra en film eller et show, vinder kortet! Men, hvis spilleren kludrer i sangen, skal spilleren dreje The Wheel of Fun-hjulet og udføre den sjove handling!

De fleste af handlingerne på “The Wheel of Fun”-hjulet er Disney-tematiseret og derfor ofte med i forbindelse med en Disney-karakter. Eksempelvis kan du møde konsekvenser som “Lad som om din hånd er en klo i næste runde” eller “Genopfør spaghettiscenen fra Lady og Vagabonden!”.


Sådan spiller I

En udpeget spiller tager det øverste kort fra spillebunken – og afslører navnet på et Disney show, enten film eller serie. Den første spiller, der mener, at kende en sang fra filmen eller tv-showet, skal hoppe op og synge for fuld kraft!

I skal kunne synge nok af sangen med den korrekte sangtekst for at få kortet som point! Og hvis I kludrer i teksten, skal I snurre “The Wheel of Fun-”hjulet og forsøge at gøre hvad pilen peger på! Den udpege spiller fungerer som dommer – og bestemmer om I synger nok af sangen og om det er korrekt!

Er du klar til at blive den sande Disney-mester?

Hvem kender sange fra Aladdin, eller Den Lille Havfrue eller Skønheden og Udyret? Hvem elsker at bruge flere timer i et univers af Disney film og shows om og om igen? Det er den rette deltager til Disney Song Challenge!

Vores anbefalinger

Læs med på vores blog og lær spillet bedre at kende!

Så prøv Plingo, hvor I skal tegne, gætte og associere ord!

Ellers prøv Crazy Doodles, hvor I skal tegne de fire genstande på jeres kort – med tegnebrættet i panden!

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil, Kortspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993531080 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.