Disney Gravity 40000p+

DKK 3.749,95

Bestiller du Disney Gravity 40000p+ puslespil hos Humorkassen, foregår det som et forudbestillingsprodukt, da vores leverandør først producerer puslespillet, når der placeres ordrer på det – grundet spillets størrelse.

Ved bestilling, kan der forekomme ekstra leveringstid. Hvis dette er tilfældet, når du bestiller, får du det at vide hurtigst muligt efter dialog med vores leverandør.

Bestilling af dette produkt svarer til til at opskrive sig til en forudbestilling hos Humorkassen. Læs mere om forudbestilling i vores handelsbetingelser.

Tilgængelig på restordre

  

Disney Gravity 40000p+
Alder: 14 år – voksen
Antal brikker: 40.320 brikker
Samlet puslespilsstørrelse: 680 x 192 cm
Puslespilsæskens størrelsen: 91 x 42 x 28 cm

Om spillet

Hvis du bare ikke kan få nok Disney – og specielt i puslespil – så har vi måske noget her, der kan stille din lyst… for en stund 😉 Her får du nemlig et af verdens største puslespil. Og selvfølgelig er det med Disney!

Når du har samlet det (vi hepper på dig), måler det hele 680 cm x 192 cm. Altså hele 6 meter langt – på vej til 7 meter og næsten 2 meter bred. Det kræver altså at du har ryddet stien til dette gigantiske puslespil.

Bruger du 2 timer om dagen på at samle dit puslespil, skal du cirka bruge ét år for at samle hele puslespillet. Nøglen til puslespillet er også at samle det i sektioner.

Pro tip: Bor du i en et værelses kollegielejlighed med 45 m2 lidt skævt fordelt, kan du altså godt opleve liiiidt problemer med at få samlet puslespilet.

Dette Disney Gravity 40000p+ puslespil rummer en håndfuld motiver, som kommer fra de klassiske Disney-tegnefilm. Du kommer med Peter Pan til Ønskeøen, besøger Dumbo i cirkus, tager videre til fest med Snehvide og de syv små dværge samt tager en tur i junglen med Mowgli for lige at falde lidt ned igen efter dit forrygende eventyr.

Du vil nemlig mødet en udfordring af de helt store.

Derfor vil vi også anbefale, at du som minimum har samlet puslespil med mindst 5.000 brikker og gerne mere, før du kaster dig ud på dette eventyr.

Husk blot på at det også kan være det største puslespil du hidtil har samlet. Samtidig har du gjort noget, som få gør i hele verden – nemlig samler et af verdens største puslespil. Og det er da alligevel en ret fed titel at imponere med.

Du kan se historien bag puslespillet her i en engelsk video.

Puslespillet kommer fra Ravensburger, og er den perfekte start på et eventyr med afslapning for voksne og familier, der nemt kan tage hele ferien at fuldføre. Du vil i vores udvalg fra Ravensburger møde en verden af rejsedestinationer, steder, oceaner, kendte byer eller en fantasi verden af puslespil. Her er masser for dig at vælge imellem.

Vores anbefalinger

Se resten af vores samling af puslespil her.

Du kan også forsøge dig med puslespil, der giver dig forskellige gåder at løse. Det er nemlig vores escape puzzles, som sætter dig på ultimativ prøve! De har samme tema som brætspil med escape room tema.

Vægt 20 kg
brikker

6000+ brikker

alder

15-18 år, Over 18 år

produkt

Puslespil

puslespilskategori

Disney

puslespilsmaerke

Ravensburger

Varenummer (SKU): 4005556178261 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.