Diamant

DKK 179,95

Tag på opdagelse i grotten, mens I søger efter diamanter. Men pas på fælderne! Vil du komme ud derfra med uvurderlige skatte eller mister du alt på din opdagelse?

På lager

  

Diamant brætspil
8 år +
3-8 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på nordiske sprog

Om spillet

Brætspillet Diamant går også under navnet Incan Gold og er et sjovt ‘push-your-luck’ spil. Det betyder, at du selv skal vurdere om du er tilfreds med dine nuværende gevinster – eller om du vil risikere dem alle for yderligere og måske større belønninger!

‘Push-your-luck’ brætspil er ligesom at sige kvit eller dobbelt, hvor du skal beslutte om du vil fortsætte eller stoppe, og have dine gevinst gemt eller satse dem! Det oplever man i TV-programmer som i Hvem vil være millionær eller The Wall.


Om Diamant brætspillet

I Diamant vil du have masser af diamanter at opdage og fælder at undgå. For jo længere ind i grotten I kommer, jo flere værdier og skatte er der. Det skal deles mellem jer, men hvis du går ud af grotten tilbage til jeres lejr, skal du ikke dele dine skatte med de andre. Og de skal ikke dele deres skatte med dig.. Tør du miste chancen?

Jo længere ind i grotten I kommer, jo flere skatte er der, men det er ikke alt. Der er også flere fælder, der udfordrer jer. Det kan være slanger eller skorpioner, der gemmer sig, ligesom det er farligt at være inde i grotten. For nogen gange skal du flygte ud af grotten for at overleve. Men så kan du ikke tage dine værdier med dig.

Diamant afhænger i stor grad af held, for I vil skulle bygge spillepladen kort efter kort. Spillekortene kan også afgøre om I skal gå videre i grotten, gå ud eller om I møder en fælde. Spillekortene kan også give jer forskellige skæbner, for måske du vinder en uvurderlig skat – hvis du kommer ud af grotten alene.

I vil i alt skulle spille fem runder, som I kan holde styr på i spillet. Så husk at udfordre dig selv, for der venter sig en stor skat i spillet.

Diamant er blevet kåret i år 2018 som Årets Spel i Sverige.

Diamant giver jer spænding på kort tid, mens I tager beslutninger om I hver især tør satse jeres gevinst eller beholde den. I er nemlig opdagelsesrejsende, der er på jagt efter diamanter.

Læg en plan og hold dig til din strategi, mens du samler skatte i din skattekiste, for måske braser grotten i næste tur! Vær snu, men samarbejd for at få fingrene i endnu større skatte.

Vores anbefalinger

Du kan også prøve Betrayal at house on the Hill eller Betrayal Legecy, hvor I udforsker et hjemsøgt hus – rum for rum. Her sker mystiske ting, som påvirker jeres spil – og hvert spil vil aldrig være ens.

Vil du gerne løse flere mysterier, så forsøg også et Escape room spil. Løs gåder i spillene hjemme i stuerne, mens I er fordybet i spil. Vil du selv forsøge at løse mysterier, så prøv Escape puzzles – som er et escape room gemt i et puslespil!

Vægt 0.8 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 7350065323488/D61 Kategorier: , , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.