Decrypto

DKK 184,95

Brug hovedet til at lure hinandens ledetråde.
Det er ret sjovt!

Ikke på lager

Decrypto
12 år +
3-8 spillere
15-45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Del jer i to hold, mens I fordeler fire kort fra bunken af nøgleord til hvert hold. De kort skal sættes ind i hver jeres skærmes vinduer, der vendes mod jer, så I kan se jeres kort – og modstanderne kun kan se sine kort.

Nu er I klar til at spille! For en af jer på hvert hold skal forsøge at give en hemmelig kode til sin holdkammerat. Mislykkedes det, kan I komme tæt på at tabe. Knækker modstanderne koden, kan de komme tættere på at vinde!

Træk nu et kort med kodeord, som består af tre tal. Du skal bruge hints og ledetråde for at formidle dit kodeord. Det skal du gøre ved at bruge nøgleordene på skærmene foran jer – uden at sige dem direkte.

Du tager arket i brug, hvorpå der skal skrive de tre ledetråde, som du forbinder med kodeordene. Husk at der er tid på at finde på ledetrådene! Så snart timeglasset løber ud, skal I stoppe med at skrive ord ned.


Den hemmelige kode

Hvis jeres nøgleord i skærmene er “gris”, “slik”, “telt” og “søn” og din kode er 2.3.4, skal du tænke kreativt. Fordi din kode ikke indeholder første skærm, altså ordet gris, skal du ikke finde hints til den. Du kan måske skrive “chokolade”, “sovested” og “familie”, og så håbe på din holdkammerat gætter talkombinationen!

Gætter man forkert, får man en brik, der viser at I kommunikerer forbi hinanden. Får man to af dem, taber I!

Nu er det tid til en ny runde, hvor en ny kode og nye ledetråde venter! Måske I får brikken, der viser I kan knækker koden uden problemer – og får I to af dem, vinder i!

Kan du gætte din holdkammerats hemmelige kode? Brug nøgleord til at afdække den hemmelige kode, som består af tre tal!

Vores anbefalinger

Prøv også spil som Codenames, hvor I er hemmelige agenter, der forsøger at gætte de andres dække! Det gør I med billedkort, hvor bestemte skal gættes, da der er placeret koder, som skal gættes!

Ellers prøv Perfect Alibi, der får jer til at undersøge hvem af jer ombord på skibet, der er morder! Husk at stille intelligente spørgsmål, så du kan afsløre den formodede morder!

Måske du skal tage et kig i vores kategori med Escape Rooms spil, hvor I skal løse mysterier!

Varenummer (SKU): 807658000716/D1-PPRC2-B1 Kategorier: , , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.