Crazy Cats No.7

DKK 119,95

Crazy Cats No.7  giver dig et sødt motiv med katte, der strikker. Men hvad har kattene ellers gang i? Saml puslespillet og se! Det er 7. puslespil i serien med vintage tema med 500 brikker.

Spillet måler 49 x 36 cm.

Kun 2 tilbage på lager

  

Crazy Cats No.7

Spil med fra 10 år +
Spillet indeholder 500 brikker
Måler 49 x 36 cm når samlet færdigt

Om puslespillet

Dette er det 7. puslespil i serien med vintage tema designet af Linda Jane Smith. Motivet er en nostalgisk scene, hvor en flok Crazy Cats er samlet til en hyggelig strikkeaften.

Men hvor mange af kattene strikker egentlig?

En eller to, hvis man ser godt efter måske? Andre laver Kattens Vugge eller undersøger de søde fugle og mus.

Scenen er fuld af farverige detaljer, takket være garnnøglerne og de søde strikkende killinger. Du finder også vintage-plakater og alle mulige fantastiske stykker af finurligheder, der er gemt i motivet.

Puslespillet indeholder 500 brikker, der er af høj kvalitet og måler 49 x 36 cm, når det er samlet færdigt. Puslespillet er til voksne og ideelt til børn over 10 år at samle.

Det er lavet i Ravensburger kvalitet, der er et af de bedstsælgende puslespil verden over. Med over 1 billion solgte puslespil, er spillene ideelle som gaver til kvinder og mænd, da det passer perfekt på ethvert spisebord. Det er som skabt til at give dig en god oplevelse.

Med puslespillet, er der mulighed for at skabe kvalitetstid for familien ligesom du kan opleve sundhedsfordele ved at bruge et stille øjeblik på at samle tankerne om dette Crazy Cats No.7 puslespil.

En note om motivet fra Birmingham-baserede kunstner Linda Jane Smith: “Knitting is back in fashion again; though in our family it never went away! My Mum knitted cardigans, pullovers, and gloves for all of us, and even made knitted cakes! I love patterns from the 1950’s and 60’s of men in balaclavas and women in swimsuits that usually doubled in size when immersed in the sea; knitting shop windows with adverts for “Robin Wools”, and tiny Sindy clothes pinned onto a peg board!”

Dette produkt er et puslespil med 500 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Crazy Cats No.7.

Vores anbefalinger

Vil du samle andre puslespil med 500 brikker? Så prøv kræfter med Colorful Marina puslespillet og drøm dig af sted til varmere himmelstrøg.

Du kan også prøve puslespil med 1000 brikker. Her er The Auction eller Villainous – Maleficent to sjove forslag.

Vægt 0.50 kg
alder

Over 18 år

brikker

500 brikker

puslespilskategori

Dyr, Tegneserie

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Puslespil

Varenummer (SKU): 4005556148233/E27 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.