Cortex3 Challenge

DKK 119,95

Hyg jer sammen – det skaber minder.

Ikke på lager

Cortex3 challenge
8 år +
2-6 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Cortex Challenge er en serie af spil, der giver jer sved på panden og kamp til stregen.

Cortex3 challenge er derfor tredje spil i rækken! I skal stadig igennem hovedbrugsopgaver, der indeholder logisk matematik og tankegang. I skal også lugte og føle på specielle kort. Alle jeres sanser kommer på prøve, mens I tester jeres reflekser og bruger hovedet.

I kan nemt gå sammen i hold eller kæmpe mod hinanden. Det handler om at være hurtigst, mens I løser en af de 8 forskellige opgavetyper. Spillet er med til at træne jeres forskellige hjernefunktioner, hvorfor præmierne for spillet er hjernedele. Ret smart.

Den yngste spiller starter ved at vende øverste kort i stakken. Alle kigger med på kortet og forsøger at løse opgaven. Er I i tvivl om opgaverne, er der eksempler i spillemanualen, som I kan kigge i for vejledning. Når en af jer mener at have det rigtige svar, skal man være hurtig med at dække kortet med sin hånd. De andre spillere kan nemlig ikke kigge mere på kortet og finde løsningen.

Nu skal svaret afsløres for at se om det er korrekt. Gætter du forkert, bliver du straffet og må ikke være med i næste runde. Gætter du rigtigt, får du kortet som point. Når du har to ens kort med samme kategori, får du en hjernedel!

Cortex3 Challenge lader dig teste om du kan løse opgaver før dine modspillere. Gør du det, får du fingrene i en hjernedel!

Vores anbefalinger

Se hele Cortex-serien her.

Vil du dyste ydereligere, så prøv også Speak Out og se om du forstår hvad, der bliver sagt.

Ellers kan du læse på vores blog om vores tegnespil, der også sætter hovedet på opgave!

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 3770004936373 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.