Copenhagen

DKK 259,95

Skab den ikoniske Nyhavn med sine smukke omgivelser i dette spil Copenhagen!
Hyg jer sammen og skab minderne.

Ikke på lager

Copenhagen
8 år +
2-4 spillere
20-40 minutters spilletid
Spillets indhold er på nordiske sprog

Om spillet

Brætspillet Copenhagen tager jer med på eventyr i Danmarks hovedstad. Hyggeligt til parmiddage, hvor I vil nyde hinandens selskab og den danske hygge

De københavnske gader krydses af kanaler med havne, hvor et berømte område ved Nyhavn prydes med de farverige gavlhuse langs vandet. Storbyen blomstrer af vidunderlig arkitektur som en del af kanaler og havne.

Men nu får du muligheden for at designe disse farverige facader til de nye huse, så de passer sømløst ind i det smukke omgivelser ved Nyhavn.

Brug kortene som rammerne til at bygge din facade, der forskønne huset. Bestemte byggestile giver mulighed for yderligere færdigheder til spillet, som hvis du bygger over bestemte rum og hele etager. Gulve, der udelukkende består af vinduer er også meget værdifulde, da de giver mange point.

Men hvordan vinder DU spillet? Ved at være den, der bygger sin facade klogest, så du bruger det fulde potentiale af dine egne evner og får hele 12 point. Byg den største og bedste bygning med de fem farver og fem forskellige former. Det giver dig et væld af muligheder. Både i dette spil, men også når du spiller for 30. gang.

Danmarks hovedstad Copenhagen – det lykkeligste land i verden og nu med et brætspil af samme navn! Byg omgivelserne, men vær taktisk.

Vores anbefalinger

Giv spillet Azul et forsøg, hvor du bygger smukke facader med mosaikfliser!

Ellers så prøv Patchwork, hvor du bygger et smukt tæppe af brikker bestående af point.

Du kan sikkert også finde stor værdi i spilserien Ticket To Ride!

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018274614/D1-PPRC2-E1 Kategori: Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.