Concept

DKK 119,95

Oplev magien med hygge og spil sammen.

Ikke på lager

Concept
10 år +
4-12 spillere
40 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Det geniale spil Concept er perfekt til mindre og større selskaber. Saml jer i hold og skiftes til at gætte ord, som fortolkes i billeder og ikoner på spillebrættet.

Dan ledetråde med ikonerne på spillepladen med de små og store brikker i farver. Dem bruger du til at danne dele af ord eller sætninger på kortet, som med- og modstanderholdet skal gætte. Kombiner ikonerne, så medspillerne gætter, hvad man tænker på og forsøger at forklare. Her må ikke mimes, synges eller tales ud af opgaven.


Sådan spiller du Concept

Får du opgaven at skulle lave en Eiffeltårnet (se eksempel i billeder) skal du først bruge brikken til hovedkonceptet. Det er brikken med det grønne spørgsmålstegn, som er hovedkonceptet. Sæt den på ikonet med “Bygning, konstruktion, by“.

Placer herefter en af de små grønne kube på ikonet med “Metal” for at støtte op om hovedkonceptet og indikere, at det er lavet af metal.

Placer nu et udråbstegn på ikonet for “Sted, land, flag“, som indikerer at bygningen hører til i et bestemt land. Placer herefter dens lille kube i samme farve på farven “blå“, “hvid” og “rød“.

Dette indikerer, at det er et land med et flag i forskellige farver.

Jo mere kompliceret dit ord – eller sætning bliver, jo flere farverige brikker kommer i spil – og får resten af spillerne til at gætte på livet løs!

Emojis og ikoner fortæller de livligste historier… derfor skal du bruge dem i Concept til at stykke din karakter, dagligdagsting eller noget helt tredje sammen!

Vores anbefalinger

Prøv også spil som HINT rød, hvor I skal bruge figurer til stykke dyr, mad og meget mere sammen. Ellers prøv HINT Junior, hvor de mindste er med – og emojikategorien er med!

Prøv også at se spil som Yeti in My spaghetti, hvor I i ren mikado-stil forsøger at undgå at få den afskyelige snemand i din spaghetti!

Varenummer (SKU): 5425016921807/D1-PPRC2-D12 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.