Compact Curling

DKK 109,95

Compact Curling giver dig masser af underholdning. Det er nemlig et bordcurling spil, som I let kan tage frem på spisebordet til sjov og hygge!

Ikke på lager

Compact Curling
6 år +
2 hold
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Brætspil er mange ting og kan tilbyde meget. Det kan give fest og farver eller dyb koncentration. I dette tilfælde med Compact Curling skal du kombinere dine evner med held!

Compact Curling er nemlig et spil for to hold, hvor I skal spille curling. Lige midt på jeres spisebord!

Brug din koncentration til at koordinere hånd-til-øje bevægelser, og ikke har muligheder for at give andre end dig selv skylden, hvis du taber.

Du skal nemlig på bedste vis placere dine curling-sten på spillepladen. Du vil næsten føle, at du er ude på en rigtig curling bane – som om du var den næste OL-stjerne. Sådan man!

Få dine curling-sten skubbet af sted med rette fart, så de placeres på målskiven, du finder forenden af banen. I curlingens verden, kaldes dette for ‘Huset’. Det giver point alt efter hvor tæt på Huset, I kommer med jeres curling-sten!

Brug start-feltet til at skyde dine sten af sted fra. Husk at giv glip før du kommer over den blå linje. Altså ‘Hog Line’. Sker det, så er curlingstenen ude af spillet og du har spildt et forsøg.

Kommer stenen korrekt af sted, så skal den forbi næste blå linje for at gælde med i spillet. Det er ‘2. Hog Line’. Ender stenen nemlig mellem de to hog lines, er stenen ‘hogged’ og fjernes fra spillet. Du kan læse mere om de specifikke regler til spillet her.

Compact Curling er et lille spil, I nemt kan finde frem i familien til at give kærlig konkurrence. Reglerne er lette, så hvis I bruger spillet til fest, kan alle også nemt være med!

Compact Curling giver dig masser af underholdning. Det er nemlig et bordcurling spil, som I let kan tage frem på spisebordet til sjov og hygge!

Vores anbefalinger

Skal du holde fest og farver? Så har vi en hel kategori til det formål. Du kan blandt andet finde det sjove Boob Battles eller Cock Fighting, hvor I har oppustelige kropsdele spændt på jer!

Mangler du inspiration til en sjov spilleaften, så har vi også råd for det! Skal du derimod bruge udstyr til beer pong festen, så har vi en tjekliste til dig!

Det kan også være du skal give et spil mini beer pong frem i samme omgang med et spil KLASK ! Her har du to miniature spil med stor værdi i god stemning!

DKK 109,95Læs mere

Varenummer (SKU): 9788291241302/D1-PPR-C2-D10 Kategorier: , , , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.