Cluedo

DKK 249,95

Vær fokuseret sammen og hyg jer.
Det skaber minder.

Ikke på lager

Cluedo
8 år +
2-6 spillere
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Cluedo er Sofus Sort blevet myrdet på sit gods. Nu er du og de andre detektiver på sagen for at opklare mordet!

Hvem gjorde det? Hvor blev Hr. Sort dræbt? Hvilket våben blev der brugt?

Det er spørgsmål, I vil stille jer selv, så tag notits af hvad de andre detektiver måske finder ud af. Skiftevis vil I gå rundt på spillebrættet til de forskellige værelser på godset. På den måde kan I lede efter spor og stille snedige opklaringsspørgsmål. For lytter du til hvad de andre detektiver finder frem til, kan du være heldig at komme et skridt foran!

I kan rykke så mange gange, som terningens øjne viser, men det er ikke alt. I kan nemlig også flytte hinandens spillebrikker ind i de forskellige rum, hvis I har formodninger om de er morderne til Hr. Sort! Det her også her, I skal indsamle jeres spor og være strategiske i jeres spil.

Notér jeres opdagelser og anklag morderen med mordvåbnet i værelset. Du vil få se om du har ret i din anklage! Det er vigtigt, at du finder det rigtige mordvåben, morder og hvilket værelse, mordet fandt sted i. Gætter du forkert, er du nemlig ude af spillet.

Dette Cluedo spil

I denne udgave af Cluedo får i en ny mistænkt, nemlig dr. Orkidé! Hun vil sammen med Oberst Sennepsgul, Pastor Grøn, Fru Påfugleblå, Professor Blomme og Frk. Purpurrød være en af de mistænkte.

Mordvåbenene rummer et reb, jernrør, dolk, skruenøgle, lysestage og en revolver. Mordstedet kan have foregået i balsalen, vinterhaven, billiardværelset, biblioteket, arbejdsværelset, forhallen, opholdsstuen, spisestuen eller i køkkenet.

Spillet indeholder: spillebræt, sagsmappe til tilfældig kort for mord, mordvågen og sted, notesblok, seks flot udformede figurbrikker, figur-, våben- og værelseskort, Cluedo-bonuskort, 2 terninger og spillevejledning.

I detektivspillet Cluedo skal du være den første til at opklare mordet på Hr. Sort.

Ellers risikerer du selv at blive anklaget for at være den hemmelige morder! Og hvem ved, måske er du!

Du kan læse regler til Cluedo lige her.

Vores anbefalinger

Prøv Cluedo i Harry Potter tema! Her skal I finde ud af hvilken elev, der er blevet kidnappet. Også hvor det skete og med hvad besværgelse!

Prøv også Mysterium, hvor I skal finde ud af gåden omkring spøgelsets død! Det er en anelse mere avanceret, men lige så magisk som Cluedo!

Ellers kan I prøve Perfect Alibi, hvor I løser mysteriet om mordet på et skib!

DKK 249,95Læs mere

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

45 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993334957 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.