Cluedo Junior

DKK 179,95

Gå på opdagelse i Cluedo Junior som detektiver! Find spor og mennesker, så du finder ud af hvem, der har ødelagt dit yndlingslegetøj!

Ikke på lager

Cluedo Junior
5 år +
2-4 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Cluedo Junior er et klassisk udfordringsspil, hvor I aldrig på forhånd kan vide hvem, der er mysteriets forbryder!

Spillet er et rent mysterie brætspil, der gang på gang overrasker og giver jer nye spor og en ny mistænkt. Mysteriet drejer sig altid om af finde ud af hvem, der har ødelagt dit yndlingslegetøj.

Du skal derfor finde ud af:

  • Hvilket legetøj, der er ødelagt,
  • Hvem, der har ødelagt dit yndlingslegetøj, og
  • Hvornår det blev ødelagt

Hver af jer vil få en af de seks spillebrikker, der hver udgør en karakter i spillet. I skal flytte jer rundt på spillepladen, og som de detektiver I er, skal I også forsøge at opklare sagen. Brug hver jeres ark til at holde styr på hvem, hvad og hvornår.

Når du er klar til at sige hvem, hvad og hvornår, skal du fremlægge en anklage! Det skal være under din tur, når du har krydset nok af på dit ark. Nu skal du komme med din anklage.

Du skal sige spiller (nævn personen) ødelagde (nævn hvilket legetøj, der er tale om) klokken (som er tidspunktet, legetøjet er ødelagt på). Det kan være du siger

Miss Scarlett ødelagde den røde sportsbil i kontoret!

Når du er kommet med din anklage, må du kigge i lommen med de rigtige svar. Har du ret, har du løst mysteriet, vinder du spillet.

Har du ikke ret, er du ude af spille og må ikke afsløre løsningen til nogen! De andre spillere fortsætter spillet, indtil en af dem, løser mysteriet.

For at spille igen, fjerne I brikkerne, blander kortene og genstandende til spillet og vupti. Så er I klar til et nye mysterie!

 

Gå på opdagelse i Cluedo Junior som detektiver! Find spor og mennesker, så du finder ud af hvem, der har ødelagt dit yndlingslegetøj!

Vores anbefalinger

Prøv også Cluedo til familien eller i det magiske univers med Harry Potter.

Du kan også gå på opdagelse i Labyrinth Junior, Ticket to ride First Journey eller Catan Junior.

alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993730100/D1-PPRC1-A9 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.