Cheers

DKK 244,95

Vær den bedste vært eller værtinde med fest og farver på bordet i form af spillet Cheers. Her er festlege til hele aftenen med 15 forskellige kategorier, hvor hvert kort er fordelt i tre sværhedsgrader. Spil en runde Jeg har aldrig eller mim dig igennem opgaver, medmindre du Tager Chancen!

Ikke på lager

Cheers
16  år +
2-6 spillere
60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Cheers er spillet, der samler alle dine yndlingslege til fester i ét spil! Du får nemlig opgavekort, der rummer hele 15 forskellige lege, som I kan underholde jer med før I tager i byen – eller fester videre derhjemme.

I behøver nemlig ikke længere være i tvivl om hvad, I skal spille, for nu får I den sjoveste pakkeløsning, der med garanti passer til jeres selskab!

I spillet finder du hele 250 kort, hvor der er på tre af kategorierne i spillet findes tre sværhedsgrader, som spænder fra uskyldig, tilpas eller grænseoverskridende.

Du møder eksempelvis kort som “Franskmanden”, hvor du på nogle af kortene til støde på nynne-kategorien. Her kan du nynne “Veninder” af Niklas som den grænseoverskridende sværhedsgrad, “Dope” af Puls som den tilpasse sværhedsgrad eller “Model” fra Gulddreng som er den uskyldige sværhedsgrad.

Får du Hjerte-kort, kan du møde kategorien “Jeg har aldrig”, hvor den grænseoverskridende sværhedsgrad hedder “Været sammen med min bedste vens kæreste”. Den tilpasse sværhedsgrad hedder “Været sammen med min ekskæreste efter vi havde slået op” og den uskyldige som er “Været med i et talentshow”.

Cheers kort kan blandt andet indeholde kort med “Det skal du gøre”, som fortæller hvad du skal. Åh åh! Tør du tage chancen? Cheers!

 


Spillet indeholder

Spilleplade
6 spillebrikker
1 terning
Spilleregler
1 timeglas
250 kort i kategorierne:

Franskmanden” – nynne og mime-opgaver
Hjerte” – ‘jeg har aldrig’ og ‘hvem her’-opgaver
Chance – “tag chancen”-opgaver
Cheers – “det skal du gøre”-opgaver

Cheers vil gøre dit selskab til det sjoveste og samtidig gøre dig til den bedste vært!
Læs anmeldelserne af spillet her.

Vores anbefalinger

Du kan også se flere spil til fest i vores festspil!

Prøv også spil som Superfight, hvor I udstykker hver jeres figur med fordele og ulemper,
som nu skal I kamp med modstanderens figur!

Ellers prøv Pick Your Poison, hvor dommeren udvælger et kort, som resten af jer skal matche. Dommeren vælger herefter det kort, der passer bedst til forrige kort, hvor I nu skal vælge mellem A eller B-scenariet, som kan være reeet slemt – og herefter afsløre hvad hver enkelt har svaret.

Cheers inspiration julefrokost brætspil festspil selskabsspil drukspil druk lege spil cheersspillet
alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5700002162007/D1-PPRC2-D11 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.