Chair Stack

DKK 99,95

Lad morskaben begynde. Stabl stole og se hvor højt, du kan få det!

På lager

  

Chair Stack
5 år +
Fra 2 spiller
15+ minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Chair Stack udfordrer dine evner!

Du skal nemlig på bedste vis forsøge at stable stole! Det er ret så udfordrende, når du forsøger at stable stolene, for det er ikke altid tyngdekraften er enig med dig i, at den skal sættes akkurat lige dér.

Er det tilfældet, så ryger dit Chair Stack tårn fra hinanden!

Del stolene op mellem alle spillerne og skift nu til at tage tur med at placere en stol på toppen af den anden stol. Hvorfor? For at bygge det STØRSTE tårn uden at det kollapser! Start spillet med at stille første stol på en flad overflade. Det gør det lettere at placere næste stol ovenpå.

Placer stolene i alle de retninger, du har lyst til – så længe hele tårnet ikke kollapser! Sker det på din tur, slutter runden og spillet er slut. Falder der blot et par stole af, så se det som din strafpoint for hver stol, der falder ned.

Spillets vinder findes, når I slutter spillet og kan tælle hvem, der har mindst strafpoint! Eller I kan beslutte, at vinderen er den, der ikke vælter stole af tårnet!

Chair Stack indeholder 18 plastik stole og kommer i en æske på 10 x 23 x 4 cm.

Spillet er perfekt til en sjov aften med fest og farver. Brug spillet som et underholdende indslag til din beer pong fest eller til en hyggelig spilleaften.

Har du et sommerhus eller en campingvogn, så kan spillet også snildt komme med på ferie. Eller fast være på stedet, så I altid kan hive det frem til hygge og latter.

Lad dine balance evner komme i spil. Chair Stack kræver nemlig præcision og snilde. Mon du bliver den storslåede vinder?

Vores anbefalinger

Du kan også prøve kræfter med det normale Klodsmajor eller Jenga spil.

Du kan også finde sjove måder at spille dem på eller lave spillet festligt med sjove sætninger, så du laver dit eget helt hjemmelavede Party Jenga!

Ellers tag et spil Jenga Pass Challenge, hvor du balancerer med hele tårnet og skal give det videre til næste spiller!

Ellers prøv Stack Attack, hvor du gennem quizspørgsmål ødelægger de andres tårn!

Varenummer (SKU): 5038728100257/B24 Kategorier: , , , , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.