Catan Handelsmænd og Barbarer

DKK 228,95

Scan QR-koden på billede to og bliv guidet vej til Professor Easy, der guider jer igennem reglerne!
Spil i dag og skab minderne.

Kun 2 tilbage på lager

  

10 år+
2-4 spillere
60-120 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Tilføj Catan Handelsmænd og barbarer til dit spil Catan for endnu flere missioner! Tilføj både Catan 5-6 og Catan handelsmænd og barbarer 5-6 for at tilføje to ekstra spillere.

Byg spillepladen med felter af forskellige landarealer og rammen med vand for selve spillet. Landarealerne symboliserer jeres råstoffer, som I vil bruge til at bygge med undervejs. På landarealerne placerer I brikker med tal, som udløser de råstoffer omkring dit territorium, som terningens øjne viser. På den måde indsamler I råstoffer undervejs i spillet. Disse kan I ændre fra gang til gang, I spiller, så jeres gameplay aldrig er ens.

Hver af jer skal ligeledes have to huse og to veje, som skal sættes i hjørner af enkelte af landefelterne. I skal placere huse og veje sammenhængende, så I skal være taktiske i jeres placeringer. Husk du kommer til at få brug for hvert enkelt råstof, så endelig placer dig i nærheden af så mange råstoffer som muligt.

Når terningen kastes, bestemmer den altså hvilke landefelter, der aktiveres og giver råstoffer til de huse, der støder op til råstoffet. Er du ikke heldig at få råstof i en runde, må du vente til næste spillers tur, hvor måske dine råstoffers tal aktiveres.

De fem råstoffer symboliseres af træ, korn, malm, sten og uld, som du bruger til at købe veje, huse og til sidst byer eller fremtidskort med. Alle kortene kan også byttes med andre spillere, hvis de har noget, du skal bruge og omvendt. På den måde bygger du din infrastruktur, som fører dig til flere råstoffer og opgraderinger.


Catan Handelsmænd og Barbarer

Med denne udvidelse Catan Handelsmænd og barbarer får du forskellige opgaver. Du skal lede en godstransport lastet med marmor og glas til slottet, sand til glasværket og værktøj til marmorbruddet. Godset skal til borgen for Catans Råd. Har du succes, venter der sejrspoint og guld – men pas på!

Enkelte barbarerer lurer fortsat i mørket. Som om det ikke var nok med deres trussel, lurer der en ny langs kysten. Catan står nemlig til at angribes fra alle sider, hvor barbarerne nu er kommet for at blive. Gør din hær klar til kamp og befri Catan, mens du lokker dem forbi dine huse og byer, så handlen kan udvikles.

Med denne udvidelse til Catan får du fem nye og spændende eventyr med tilhørende varianter. Udvidelsen gør det ligeledes muligt for 2 spillere at hygge sig med et spil Catan.

Opdag en ny verden – I er nemlig øens første beboere! Bliver det dig, der får herredømmet?

Opnår en af jer 10 sejrspoint, har personen vundet! Huse tæller for 1 point, byer og længste vej samt den største riddermagt tæller for 2 point.

Vores anbefalinger

Husk at du altid skal have grundspillet for at spille Catan.

Tilføj yderligere spilleudvidelser til spillet for at komme på nye spændende eventyr.

Ønsker I at udvide spillet til 5-6 personer, skal spilleudvidelsen til 4 personer også tilføjes til jeres spil for at spillet bliver komplet.

Se vores samlede liste af Catan-spil her.

DKK 228,95Tilføj til kurv

Vægt 0.9 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018274119/A46 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.