Catan Søfarere 5-6

DKK 164,95

Scan QR-koden på billede to og bliv guidet vej til Professor Easy, der guider jer igennem reglerne!
Tilføj flere spillere til spillet.

Ikke på lager

Catan søfarere 5-6
10 år +
5-6 spillere
90 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Tilføj dette Catan søfarere 5-6 sammen med Catan grundspillet, Catan 5-6 og Catan søfarere for at denne udgave bliver helt komplet.

Byg spillepladen med felter af forskellige landarealer og rammen med vand for selve spillet. Landarealerne symboliserer jeres råstoffer, som I vil bruge til at bygge med undervejs. På landarealerne placerer I brikker med tal, som udløser de råstoffer omkring dit territorium, som terningens øjne viser. På den måde indsamler I råstoffer undervejs i spillet. Disse kan I ændre fra gang til gang, I spiller, så jeres gameplay aldrig er ens.

Hver af jer skal ligeledes have to huse og to veje, som skal sættes i hjørner af enkelte af landefelterne. I skal placere huse og veje sammenhængende, så I skal være taktiske i jeres placeringer. Husk du kommer til at få brug for hvert enkelt råstof, så endelig placer dig i nærheden af så mange råstoffer som muligt.

Når terningen kastes, bestemmer den altså hvilke landefelter, der aktiveres og giver råstoffer til de huse, der støder op til råstoffet. Er du ikke heldig at få råstof i en runde, må du vente til næste spillers tur, hvor måske dine råstoffers tal aktiveres.

De fem råstoffer symboliseres af træ, korn, malm, sten og uld, som du bruger til at købe veje, huse og til sidst byer eller fremtidskort med. Alle kortene kan også byttes med andre spillere, hvis de har noget, du skal bruge og omvendt. På den måde bygger du din infrastruktur, som fører dig til flere råstoffer og opgraderinger.

Opdag en ny verden – I er nemlig øens første beboere! Bliver det dig, der får herredømmet?

Opnår en af jer 10 sejrspoint, har personen vundet! Huse tæller for 1 point, byer og længste vej samt den største riddermagt tæller for 2 point.

Vores anbefalinger

Husk at du skal have Catan grundspillet, Catan 5-6 og Catan Søfarere for at spillet er komplet.

Se vores samlede liste af Catan-spil her.

DKK 164,95Læs mere


Catan Søfarere 5-6

Med Catan Søfarere-udvidelsen kan du udover at bygge veje på land også skabe søveje i form af skibe. Søveje har samme funktion som vejene i grundspillet. I grundspillet til Catan udspiller alt sig på én stor ø. Det er ikke tilfældet med denne udvidelse, da spillet nu udspiller sig på en række øer, så søvejene er nødvendige at bygge. Catan Søfarer 5-6 er udvidelsen til Catan, så I nu kan spille op til 6 personer i spillet!

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018274249/D1-PPRC2-D6 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.