Cards against Humanity: Absurd Box

DKK 199,95

Find hele vores Cards Against Humanity samling her.

Ikke på lager

17 år+
4-20+ spillere
30-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Denne Cards Against Humanity Absurd Box er endnu en sjov udvidelse til dit grundspil af Cards Against Humanity. Selve spillet er et sjovt kortspil som bruges som selskabsspil. Spil det med din mest absurde vennekreds og hav det skide fedt.

I vil få en håndfuld hvide svarkort, som I skal bruge til at besvare de sorte spørgsmålskort med. I hver runde er der en dommer, som kan læser rundens spørgsmålskort op. Det er forskelligt hvor mange blanke felter, der er på kortene, men jo flere blanke felter, jo flere svar, er der behov for!

Hvis vi prøver en gang, kan spørgsmålet lyde:

Brought to you by Bud Light, the Official Beer of____”. Nu skal hver spiller finde et hvidt svarkort og placere på bordet. Bland kortene, så dommeren ikke ser hvem, der har hvert kort.

Nu skal dommeren læse spørgsmålene op med hvert svar. Måske svarene kan være:” Hot orange juice and wet pizza., “Sweet plump yellow melons.” eller “Grandma. Dommeren vælger nu sin favorit, og turen går videre.

Husk denne udgave Cards Against Humanity Absurd Box indeholder 300 nye kort. Her er 255 hvide og 45 sorte kort, som du sagtens kan blande med andre udvidelser.

Cards Against Humanity Absurd Box tilføjer i alt 300 nye kort til dit grundspil af CAH!

Her er de skøreste kort, som forfatterne har skrevet efter 20 år!

Vores anbefalinger

Vi har også flere udvidelser til Cards Against Humanity, som du kan kombinere med denne boks til spillet.

Er du ikke til engelske spil, kan du i stedet prøve lykken med Politisk Ukorrekt, der er på dansk og med samme princip som Cards Against Humanity.

Ellers så læs med på vores blog og lær mere om Cards Against Humanity!

Varenummer (SKU): 817246020415/D1-PPR2-C17 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.