Carcassonne

DKK 249,95

Lad jer opleve magien sammen.

Ikke på lager

Carcasonne
8 år +
2-5 spillere
30-45 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

Brætspillet Carcassonne er efterhånden blevet en klassiker at have stående på sin spilhylde, hvis man elsker familiespil om middelalderen.

Carcassonne er nemlig et brætspil, der i tidernes morgen er opkaldt efter den franske by Carcassonne, fordi der her har befundet sig en stærk middelalderby.

Selve spillet er ret enkelt og let, for du skal i såresimpelt trække og placere brikker. Men du skal være snu i dit spil. Du tegner nemlig dit kongerige af brikker med byer, veje, klostre, græsarealer og landbrug!

Efter du har lagt en brik, kan du derefter beslutte at placere en af dine figurer på et af de områder. Så står din figur nemlig som ridder i byen, røver på vejen, munk i klosteret eller som en bonde på græsset. Når området er bygget færdigt, får figuren points til sin ejer.

Du skal nemlig bygge et kongerige, hvor dine brikker matcher hinanden og sørge for at dine figurer tjener dig point.

Undervejs i spillet, står I overfor beslutninger som:
Er det virkelig værd at sætte min sidste figur der?”
eller
Skal jeg bruge denne flise til at udvide min by eller skal jeg placere den nær min modstander, så de får det sværere ved at fuldføre sit kongerige?”.

Da I kun kan placere en flise og har mulighed for at placere en figur oven på den, tager spillet hurtigt et sving, som giver et væld af muligheder!

Byg dit kongerige med fliser af byer, veje, klostre og landbrug! Carcassonne spil bringer middelalderstemningen frem midt på jeres bord.

Vores anbefalinger

Prøv også Kingdomino, hvor du skal være på udkig efter brikkerne med kongekroner, som kan øge dit riges værdi. Samtidig skal du være taktisk og matche dine brikker til dit slot!

Tag også et kig på Agricola og byg et bedre landbrug end dine modspillere tilbage i 1600-tallets Europa!

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 7350065321644 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.