Camel Up

DKK 199,95

Skab magien sammen med sjove spil

Ikke på lager

Camel up
8 år +
2-8 spillere
20-30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Camel up kan I være op til otte spillere, som laver væddemål på fem kameler. Det væddemål er baseret på det skøreste kamelvæddeløb!

Stabler af kameler vælter ud over sandet og hele pyramider vendes på hovedet. Alt imens skal du prøve at regne ud, hvilken der vil placere sig på førstepladsen – og anden pladsen, mens de galoperer rundt om pyramiden.

Du har nemlig taget turen ud i ørkenen for at sætte dine penge på konkurrencens bedste kameler. Du og dine modspillere er nemlig medlem af det egyptiske borgerskab, som nu vil sætte penge på konkurrencens bedste kamel! Jo før du kan placere dine penge på en kamel, jo mere kan du vinde. Hvis du altså gætter korrekt!

Det gælder altså ikke kun om at være heldig, men også om at kunne læse løbenes dynamik og time sine indsatser rigtigt. Du kan nemlig ikke altid være sikker på hvad kamelerne laver. Nogle gange bærer de nemlig hinanden over målstregen. Så hvem vil vinde?

Det hele afhænger af terningernes udfald og på hvor heldig du er i din strategi!


I Camel Up får du

Spillebræt, terningspyramide, fem trækameler, fem trænerninger, 40 indsatskort, 15 indsatsbrikker, fem pyramidebrikker, otte ørkenbrikker, 20 pengekort, 50 mønter

I er egyptere, der er taget ud i ørkenen for at overvære et kamelvæddeløb – og se hvem, der kommer derfra med flest penge!

Vores anbefalinger

Prøv også Ramasjang Rally, hvor selv de mindste fra 4 år kan være med i racerløbet!

Vil du have mere planlægning og koordinering med i dit kapløb? Så prøv Flamme Rough, hvor du skal få dine cykelryttere over målstregen først!

DKK 199,95Læs mere

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018272351 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.