Bucket King

DKK 159,95

Bliv konge over dine spande og for hele spillet!
Det er ret sjovt.

Ikke på lager

7 år +
2-6 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk og nordisk

Om spillet

I Bucket King skal du dyste om at blive konge over dine spande!

Bucket King er et simpelt og sjovt spil, hvor det handler om at have den flotteste pyramide, når spillet er færdigt. Det er nemlig et anderledes kortspil, da scoringen er liiidt anderledes.

I får forskellige kort med dyrearter på hånden, som I skal bruge til at spille – så I kan få lov til at vælte de andres pyramider! For på skift lægger I kort ned på bordet, hvor det skal være den rigtige dyreart og med højere værdi end forrige kort.

Hvis du ikke kan lægge et kort med den rigtige dyreart eller med en værdi, der er højere end det kort, der lige er blevet lagt, så falder der en straf. Kortene i hver jeres hånd skal I nemlig bruge til at angribe og forsvare jeres farvede spande.

 Man tager sin straf ved at knipse en bestemt farve spand ned fra sin pyramide. Åh nej! Det mindsker dit kongerige af spande!

Det kan være svært at gøre uden at ødelægge andre dele af pyramiden, som også kan gøre den mindre. På et tidspunkt vil en spiller komme til at vælte sin pyramide helt! Og det er altså reet skidt.

Kortene består af fire farver af bondegårdsdyr, som er nummeret 1-8. Hver af jer starter med 12 kort, hvor første spiller må spille et til tre kort i samme farve, som giver en samlet værdi. Den værdi angiber så spilleren til venstre, som også må spille et til tre kort af samme farve. På den måde kan man altså få en højere værdi for at forsvare sin pyramide og summen går videre til næste spiller! Men lykkes det ikke, mister du en spand!

Husk altid at trække kort op, for hvis du glemmer det – så er det bare ærgerligt! Øv!

Ham eller hende, som har flest spande i sin pyramide, vinder!

Vil du læse en engelske forklaring, så læs med her!

 

Bucket King lader dig dyste mod andre om at blive konge over den flotteste pyramide! Samtidig skal du vælte dine modstanders pyramider, hvis dine kort tillader det!

Vores anbefalinger

Prøv også Cubingos, hvor du skal være hurtig til at lave det rigtige monster med terninger!

Ellers prøv at se på Blitz, hvor du skal være hurtig til at aflæse kortene og snuppe den rigtige figur!

Vildkatten eller Dobble vil med garanti også været et hit!

DKK 159,95Læs mere

alder

11-14 år, 7-8 år, 9-10 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018273594 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.