Blitz spil

DKK 116,95

UDGÅET FRA VORES LAGER

Ikke på lager

Blitz spil
8 år +
2-8 spillere
20 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

Hele familien kan være med til at dyste på hurtighed – men pas på du ikke tager den forkerte figur! Gør du det, taber du omgangen.


Spillets gang

Læg alle kortene i en bunke midt på bordet, så alle kan nå dem. Placer figurerne tæt på i en rundkreds. Når I vender et kort gælder det om at finde figuren, der passer i form og farve med kortet. Hvis du trækker et kort med et hvidt spøgelse og en rød mus, er det figuren på bordet med det hvide spøgelse, du skal tage.

Figuren på bordet af musen er nemlig grå, så hvis du tager mus, fordi billedet viser en rød mus, taber du omgangen. Hvis der trækkes et kort, hvor figurerne ikke passer i form og farve, skal I tage den figur på bordet, som ikke passer på billedet. Blitz spil

Er der et gråt spøgelse og en blå stol på kortet, er det altså den grønne flaske, du skal have fingrene i. Spøgelset på kortet er nemlig grå – ligesom musen, så både figuren af musen og spøgelset på bordet er udelukket.

Det samme er stolen, for dens figur på bordet er nemlig rød og figuren af bogen er blå, og på kortet er stolen blå, som udelukker stolen og bogen på bordet. Derfor skal du tage den grønne flaske, fordi flasken ikke er på kortet og den grønne farve heller ikke er på kortet.

Hurtighed i at snuppe den rigtige genstand og aflæse kortene er nøglen til at vinde dette vilde Blitz spil fuld af reaktion.

Blitz er et kortspil, der handler om at være hurtig til at aflæse kortene og snuppe den rigtige figur. Du skal altså være lynende hurtig for at slå dine forældre i denne nye slags hjernetræning!

Vores anbefalinger

Prøv også Big Bazar, hvor du skal vær hurtig på fingrene og snuppe de ens kort!

Ellers kan du tage et kig på Who did it?, hvor I skal konkurrere om hvis kæledyr, der lagde lorten!

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

produkt

Brætspil

Varenummer (SKU): 6430031712148 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.