Billedlotteri

DKK 99,95

Lad både små og store skabe minder med fællesskab og nærvær.

Ikke på lager

3 år +
2-12 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk og nordisk

Om spillet

Træk lod om hvem, der skal være opråber og så er Billedlotteri i gang! Opråberen vælger en brik og fortæller hvad den forestiller.

Du vender altså en brik og ser om den matcher med din lottoplade! Den første af jer, som sidder med fuld lottoplade, vinder spillet.

Med et spil Billedlotteri kan I træne sprogforståelse og bruger sproget, som bliver en del af en sjov aktiv læring for dit barn.
I kan træne udtale, hvis der er bestemt bogstaver, dit barn har svært ved at udtale. Ved at bruge et spil til læring og træning, gøres det ikke til en sur pligt, men til en sjov leg. Og er det en leg, plejer træningen at gå en anelse lettere! Leg og læring er nemlig to gode sparringspartnere, du kan tage i brug.

Spillet er med gode billeder og er altså perfekt til at familien spiller det i højtider, hvor der er tid og plads til god kvalitetstid.

Spillets regler er enkle, hvorfor spillet også kan bruges med demente og yngste spillere fra 3 år. Perfekt kombination til at bruge tiden sammen på en god måde.

De mindste vil med garanti komme til at huske tiden sammen med fællesskab og nærvær. Her er fokus og opmærksomhed på dem, der er med i spillet og I flytter til hinanden.

Billedlotteri er en sand klassiker i et simpelt spil, der giver mange timers underholdning til dig og din familie!

Vores anbefalinger

Prøv også spillet Æselspillet, hvor de mindste fra 5 år + kan være med, hvor I skal komme af med jeres kort, der skal lægges i bunker efter talrækkefølge!

Ellers tag et kig på Sorteper, hvor du skal danne dyrepar og undgå at sidde tilbage med sorteper!

Søger I flere læringsspil, så se med her.

Varenummer (SKU): 6416739410791 Kategori: Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.