Bezzerwizzer Original

DKK 394,95

Quiz og dyst mod hinanden i alverdens spørgsmål. Dril hinanden ved at gøre brug af write-, zwap- og bezzerwizzer-brikkerne! Ellers fordyb jer i Bezzerwizzer spil eller tilføj en omgang Bricks til spillet for flere spørgsmål.

Ikke på lager

15 år +
Fra 2 spillere
Gerne spil i hold
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk
og kan læses hos papskubber
Psst.. spillet er fra 2012, så
spørgsmålene stammer fra samme år.

Om spillet

Bezzerwizzer Original består af hele 5.000 nye spørgsmål. Det gør det muligt for dig at quizze løs!

Dril dine modspillere nu, hvor du har muligheden for at snuppe deres yndlingskategorier eller svar på deres spørgsmål. Men husk på at de også kan gøre det samme mod dig. Write-brikken gør det muligt at drille hinanden. Med den tvinges holdet til at svare skriftligt, uden at kommunikere sammen. Det bliver sværere at svare, men det er bonuspoint på højkant!

Vælg hver jeres hus (spillepladen, hvor I senere skal lægge jeres kategoribrikker), to Bezzerwizzer-brikker og en Zwap-brik. Huset har fire felter, som er markeret med en, to, tre og fire prikker. Det angiver hvor antallet af point, som et rigtigt svar i pågældende kategori, der ligger i feltet, giver jer.

Træk nu fire kategoribrikker op af posen, som viser hvilke spørgsmål I vil blive testet i og hvilke af kategorierne, I ved mest om. Og derfor kan få flest point med. Brug jeres Zwap-brik til at bytte eller zwappe med en af de andre holds kategoribrik, I ved mere om.

Brug ligeledes Bezzerwizzer-brikkerne til at råbe “Bezzerwizzer!”, hvis du kender svaret på et af de andre holds spørgsmål.

Holdet, der bruger Bezzerwizzer-brikken skal nu svare efter pågældende hold, der fik stillet spørgsmålet. Svarer de rigtigt, får de point og holdet, der bruger Bezzerwizzer-brikken mister sin brik.

Svarer holdet derimod forkert, og holdet, der brugte sin Bezzerwizzer-brik, svarer rigtigt, får de 1 point!

Brug din paratviden, men tænk også taktisk!

Dette er 10. oplag af spillet.

Dyst mod venner og familie med 5.000 nye spørgsmål – og stjæl dine modstanders yndlingskategorier eller svar på deres spørgsmål!

Bemærk at spillet er fra år 2012, så spørgsmålene indeholder desværre ikke vigtigere sensationer siden år 2012 frem til nuværende år.

Vores anbefalinger

Bemærk: Har I konkurret og duelleret hinanden så meget i Bezzerwizzer, at I kan alle spørgsmål og svar på kortene? Så fortvivl ej! Vi har også Bricks, hvor I kan finde jeres yndlingskategorier. I kan også dyste med flere spørgsmål uafhængigt at Bezzerwizzer spillet. Se med i Bezzerwizzer kategorien.

Vil du også bruge hovedet, mens du svarer på spørgsmål om alt mellem himmel og jord? Så prøv Small Talk Big Questions! Ellers har vi også en hel kategori med quizspil!

God spillelyst!

alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil, Over 6 spillere

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk

produkt

Brætspil

Varenummer (SKU): 5704339000230/D1-PPRC1-C10 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.