Bears vs. Babies

DKK 259,95

Bears Vs. Babies giver dig mulighed for at bygge fantastiske monstre, der spiser forfærdelige babyer! Byg hver jeres monster og kæmp!

Grin og hav det sjovt. Det skaber hygge.

Ikke på lager

Bears vs. Babies
10 år +
2-5 spillere
20 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Bears vs. Babies er udviklet af skaberne af Exploding Kittens, hvor I skal undgå at trække en eksploderende killing fra kortbunken.. Jeg kan ikke garantere for, at temaet i dette kortspil har just bedre…

For Bears Vs. Babies handler om at bygge fantastiske og mystiske monstre, der spiser de forfærdelige babyer!….ja, du læste rigtigt 😉

Vinderen er den af jer, der – med sine monstre – får spist flest babyer! Men hvordan er det muligt? Ved at have det mest avancerede monster med flest point! Bunken af kort består af monsterdele- og af babykort, hvor du kan være heldig og uheldig. Du er uheldig, hvis du trækker et babykort, for det provokerer babyerne, så de opruster sig og går til kamp. Trækker du monsterdele, bruger du dem til at opruste dine monstre! Du kan nemlig bygge flere!

Trækker du et babykort, placeres det på den medfølgende dug i den rette farvekategori med babyens værdi nedad. Når babyerne bliver provokeret af provokationskort, angriber de alle monstre i samme farve. Uden du kender deres værdi før det er for sent.

Har du færre monsterdele-point end antallet af de angribende babyers værdi, mister du dit monster! Men har du flere point på dine monsterdele end babyernes samlede værdi, vinder du babykortene og deres værdi!

Du kan også provokere en af babygrupperne, når det er din tur, hvis du tør satse på at du har nok point i dine monster-kort til at vinde over de forfærdelige babyer!

Bemærk: der findes også en udvidelsespakke til spillet! Du finder udvidelsen lige her, men vær opmærksom på at spillet anbefales til spillere over 18 år!

Byg fantastiske monstre, der spiser forfærdelige babyer! Det er Bears vs. Babies!

Vores anbefalinger

Tag også et kig på Exploding Kittens som er et kæmpe hit, hvis du ønsker at spille russisk roulette med eksploderende killinger!

Ellers er Unstable Unicorns et godt valg, hvor du skal forråde din venner – og bygge en hær af enhjørninge!

You’ve Got Crabs! er også et klassisk spil, hvor din holdkammerat og dig skal have fire ens krabber på hånden!

Er det hele bare noget lort, så prøv Shit Happens og se om din lorte værdi overskrider deres!  

Varenummer (SKU): 866795000300 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.