Bean Bag Ærtepose spil

DKK 154,95

Bean Bag Challenge eller Ærtepose spillet er et sjovt spil, hvor du kan vise dine evner frem! Ram plet på den pinball lignende sigteområde og scor point.

Spillets æske måler 54 x 25 x 6 cm.

Bemærk at billedet med ærtepose spillet ude på græs ikke er dette produkt. Det er blot for at illustrere hvad ærtepose spillet er.

Ikke på lager

Bean Bag Ærtepose spil eller Bean Bag Challenge

3 år +
Fra 1 spiller
20 minutters spilletid
Spillets emballage måler 54 x 25 x 6 cm

Om spillet

Vil du dyste mod mig?

Det er formålet i et spil Bean Bag Challenge. At I dyster mod hinanden i at være den bedste til at koordinere og ramme plet. Spillet er sjovt for hele familien og træner jeres koordinering.

Dette havespil er hurtigt at samle og nemt at gå i gang med. Udenpå spillets emballage finder du en guide for hvordan du samler pladen for målområdet.

Så sæt plastikrammen sammen for at gøre målområdet klar – så det får den rette højde og størrelse. Det var faktisk bare dét.

Nu kan I skiftes til at kaste med bean bags, som er ærteposer. Sigt og ram ned i hullerne i målområdet, så du kan score point.

Bean Bag ærtepose spil indeholder:

  • Målområde med huller,
  • Plastikramme til målområdet,
  • 6 stk. fyldte ærteposer – tre poser i rød og tre poser i blå,

Bean Bag Challenge eller Ærtepose spillet er et sjovt spil, hvor du kan vise dine evner frem! Ram plet på den pinball lignende sigteområde og scor point.

Vores anbefalinger

Havespil er altid en skøn sommer- og udendørsaktivitet. Det samme er rejsespil, hvis vejret er lidt gråt og trist på ferien.

Vil du have et spil, hvor hele familien kan være med og spiller mod hinanden? Så prøv et spil Yatzy eller Ka Pai!

Loony Quest kan måske også være interessant for dig. Det er et computerspil i brætsplisform, hvor du dyster om at blive en ny arving i Kongeriget Arkadia. Udfør dine missioner og indsaml point, mens du undgår forhindringer og tosser på din vej.

Størrelse 54 × 25 × 6 cm
alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år, under 5 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil, Over 6 spillere

produkt

Havespil

spilletid

30 minutter

Varenummer (SKU): 5021813201182/D90 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.