BANG!

DKK 139,95

Oplev hygge og nærvær sammen.

Ikke på lager

8 år +
4-7 spillere
20-40 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

BANG! er et kortspil, der tager jer ud på det vilde vesten. Her er banditter og skurke, slagsmål, indianere og midt i det hele: en sherif.

Formået med spillet er helt enkelt. Nemlig at I skal slå hinanden ihjel. Selvom det lyder meget drabeligt og voldsomt, så er det et godt kortspil for hele familien. Blot husk på, at det gælder om at skyde hinanden hurtigst muligt.

Banditterne jager sheriffen – og han jager banditterne. Men hvem er hvem? Inden spillet begynder, får I alle nemlig udleveret et hemmeligt, der viser hver jeres rolle.

Rollerne er nemlig hemmelige – og der er fire slags, som giver forskellige evner i spillet. Hver har sin agenda og mål for at vinde. Dem, der får rollerne som deputies skal beskytte sheriffen i spillet, mens outlaws skal gøre sit bedste for at få ham dræbt. En enkelt af jer vil være renegade, som skal være den sidste person i live! Altså hvis skurkene skal vinde!

Kun én af jer bliver sheriffen, og han er kendt af alle, så alle ved hvem de enten skal passe på eller forsøge at dræbe. Sheriffen skal sammen med sine deputies eller vicesheriffer forsøge at få styr på de lovløse og finde forræderen for at vinde. BANG!		
Vær enten sherif eller lovløs, der skal kæmper om at skyde hinanden.

Vores anbefalinger

Prøv det hårdtskydende spil, Flick’em’up! Her er I også banditter mod sheriffen, mens I skyder jeres brikker rundt!

Se også vores Escape Rooms spil. Her vil I dyste om at komme ud af forskellige situationer ved at løse gåder og mysterier.

Varenummer (SKU): 6430018273730 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.