Alias Party

DKK 169,95

Party Alias giver jer et morsomt festspil, hvor I spiller sammen i hold og dyster mod andre i at give ledetråde og gætte ord! Spil som 4 spillere og gerne i hold, hvor I er over 15 år i 45 minutter.

Tag endelig kig i hele vores udvalg af Alias spil.

På lager

  

15 år +
Til mindst 4 spillere
Gerne spil i hold
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Gør jeres spilleaften til en fest

Alias Party indeholder nye elementer, der gør spilleaftenen endnu mere morsom!

Måske du står for at skulle optræde som en lille julenisse, et dyr eller en vred sergent.. Men kan du virke overbevisende vred, optræder som en komplet tosse med roterende fis i kasketten, mens du stadig får budskabet frem?

Endnu en gang, som i de andre Alias udgaver, er hovedformålet i spillet at forklare ord til dit hold. Du kan altså med fordel finde ordbogen frem, så du er klar med synonymer, antonymer og andre ledetråde.

Det antal korrekte gæt, I får i jeres runde, må I flytte jeres spillebrik med. Så hav så mange korrekte gæt som muligt.

For første hold i mål, vinder.


Sådan spiller I spillet

Start spillet med at tage et par kort fra kortbunken, så du er klar til at forklare ord. Vend nu timeglasset og brug kortene til at forklare ord fra. Når timeglasset er løbet ud, skal alle hold prøve at gætte sidste ord. Holdet, der gætter det først, rykker et trin frem på spillepladen.

Kortene på bordet viser, hvor mange holdet har gættet rigtigt. For hvert rigtigt ord, må holdet rykke et trin frem på spillepladen. De brugte kort lægges nederst i bunken. Derefter er det næste holds tur.

Lander I på et festfelt, sker der noget lidt uventet, som vil være kirsebærret på jeres aften. Det er her I kan skulle være en vred julenisse eller gøre en bevægelse, når en holdkammerat gør noget bestemt.. Så har vi vidst heller ikke sagt for meget før jeres eget spil er i gang.

Efter timeglasset er vendt, skal kortene tages ud af boksen, et efter et, og forklares som normalt. Når tiden er udløbet, skal holdets brik rykkes frem alt efter rigtige gæt, og de ubrugte kort bliver liggende i boksen til næste gang. Inden turen går videre, skal her skrives nye kort, som skal i kortboksen. 

Alias Party er en udgave, hvor I skal forklare på nye og skære måder. Og bare rolig, den fysiske og verbale morskab er stadig til stede.

Vores anbefalinger

Tag endelig kig i hele vores udvalg af Alias spil for mere sjov!

Test også jer selv i Time’s Up Party med at mime, tale og huske korrekt! Eller måske I bare går med at Send Aben Videre?

Vil I fortsætte i spil med ord, så prøv også Just One eller Skal Du Være Fræk?!, Ordet Fanger eller Plingo kan også være noget for jer.

Vægt 1.1 kg
alder

,

antal-spillere

, , , ,

spilletid

,

sprog

produkt

Varenummer (SKU): 6416739580210/B2 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.