Alias Late Night

DKK 169,95

Alias Late Night: Dare to play? Det kan godt blive lidt… frækt! Forklar det med andre ord, synonymer og antonymer, så din partner eller hold gætter så mange ord som muligt – inden tiden løber ud.

Tag endelig kig i hele vores udvalg af Alias spil!

På lager

  

18 år +
Til mindst 4 spillere
Gerne spil i hold
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Alias Late Night tager jer med storm – og tilfører røde kinder

Forsøg i denne voksne udgave af Alias at forklare forskellige ord for at hjælpe dine holdkammerater med at gætte så mange som muligt!

Men vær forberedt på at blive rød i bærret, da dette Alias skubber grænserne lidt længere.. 😉 Denne udgave er nemlig egnet til en voksen spilleaften med helt nye Alias Late Night ord som giver et hylende morsomt voksenspil!

Kan du forklare ord som tantrisk sex, stimulere eller vibrator til dine holdkammerater? Du rykker nemlig frem på spillepladen for hvert korrekt gæt.

Alle spillere skal forresten inden spillets start, skrive et valgfrit ord på et blankt kort (som er med i spillet). Brug fantasien og flyt grænserne!


Sådan spiller I

Start spillet med at tage et par kort fra kortbunken, så du er klar til at forklare ord. Vend nu timeglasset og brug kortene til at forklare ord fra. Når timeglasset er løbet ud, skal alle hold prøve at gætte sidste ord. Holdet, der gætter det først, rykker et trin frem på spillepladen.

Kortene på bordet viser, hvor mange holdet har gættet rigtigt. For hvert rigtigt ord, må holdet rykke et trin frem på spillepladen. De brugte kort lægges nederst i bunken. Derefter er det næste holds tur.

Lander I på en kortboks eller går forbi, skal holdet forklare ord fra kortene i kortboksen i deres næste tur.

Efter timeglasset er vendt, skal kortene tages ud af boksen, et efter et, og forklares som normalt. Når tiden er udløbet, skal holdets brik rykkes frem alt efter rigtige gæt, og de ubrugte kort bliver liggende i boksen til næste gang. Inden turen går videre, skal her skrives nye kort, som skal i kortboksen. 

Alias Late Night: Dare to play? Det kan godt blive lidt… frækt!

Forklar det med andre ord, synonymer og antonymer, så din partner eller hold gætter så mange ord som muligt – inden tiden løber ud.

Vores anbefalinger

Tag endelig kig i hele vores udvalg af Alias spil for mere sjov!

Prøv også Politisk Ukorrekt, hvor I kombinerer ufuldstændige sætninger med mystiske svar!

Test også jer selv i Time’s Up Party med at mime, tale og huske korrekt! Eller måske I bare går med at Send Aben Videre?

I kan også spille Pick Your Poison, hvor I skal vælge mellem situationer som at “[Tegne et detaljeret nøgenportræt af din farfar] eller [Se “2 Girls 1 Cup” med dine bedsteforældre]”..

Vægt 0.8 kg
alder

Over 18 år

antal-spillere

4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk

produkt

Brætspil

Varenummer (SKU): 6416739551036/C17 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.