Alias Familie

DKK 169,95

I Alias Familie brætspil siger du ting med andre ord, kort sagt! Lad det komme på prøve, mens I samles og hygger jer sammen.
Se hele spil-serien her!

På lager

  

7 år +
3-8 spillere
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Alias Familie lader jer forklare ord ved at bruge synonymer, modsætninger og andre ledetråde. Du skal nemlig forsøge at hjælpe din partner med at gætte så mange ord som muligt rigtigt, før tiden løber ud!

Både dig, som forklarer og den, som gætter, skal rykke så mange skridt frem på spillepladen som der gættes rigtige ord! Både børn og voksne kan spille med i en kærlig familiedyst! Når det er et af børnenes tur, brug da et familiekort og brug voksenkort til de voksne, der er på hold sammen.

Voksenkortene har otte nummererede ord på sig, som felterne på spillepladen refererer til, så du ved hvilket et af ordene, du skal forklare. Familiekortene kan være inklusiv et billede og fire ord.

Husk at du ikke må nævne noget fra ordet, du skal til at forklare. Hvis ordet er håndtaske, kan du ikke sige “en taske, som bliver båret i hånden”. Den som gætter skal forresten også sige ordet præcist, som det står på kortet.

Er ordet, der skal gættes eksempelvis “Løber”, er “løb” altså heller ikke accepteret.

Husk at du får minuspoint for dine fejltagelser og ord, du springer over – og der er ændringer i reglerne i slutspurten! Vinderen er den, der først når i mål – eller når alle kommer i slutspurten!

I Alias Familie brætspil siger du ting med andre ord, kort sagt! Lad det komme på prøve, mens I samles og hygger jer sammen.

Vores anbefalinger

Prøv også andre super sjove Alias spil!

Ellers prøv spil som Dixit, hvor I skal fortælle historier ud fra jeres kort på hånden – uden de andre må se det!

Søger du flere familiespil, så kig i vores familie-kategori! 

Vægt 1.05 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil, Over 6 spillere

spilletid

45 minutter

sprog

dansk

produkt

Brætspil

Varenummer (SKU): 6416739531878/A45 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.