Agricola

DKK 304,95

Oplev hygge og nærvær sammen med brætspil. Det giver magi i hverdagen og i weekenden, som sætter sig som minder hos jer.

Ikke på lager

12 år +
1-4 spillere
30-120 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Agricola er din mission at bygge det bedste landbrug med
gård, kvæg, familie og høstning.

Alt sammen foregår tilbage i 1600-tallets Europa. Du skal brødføde dig selv og din familie ved at udvide og pleje dit landbrug. Der er et hav af professions- og forbedringskort, så hvert spil aldrig bliver ens, mens du nu skal få dit landbrug op at køre.

Hver af jer har et par ægtefæller, der bor i på to-værelses bondegård af træ. Hver af ægtefællerne må udføre én handling i hver runde, hvor du skal tænke taktisk og få samlet materialer til at udvide din gård. Du skal nemlig være omhyggelig med hvor og hvornår du bruger dine handlinger.

Med en større gård, kan du udvide din familie, som giver flere hænder til din fordel. Her er også flere handlinger, men selvom det umiddelbart synes at være en fordel, er der også den skjule fordel. For det kræver også mere mad til hver af familiemedlemmerne.

Optjen point ved at opgradere dit træhus, først til lerhuse og senere stenhuse. Du får mad ved at pløje marken, plante afgrøder, samle træ og siv. Husk at du også skal passe dine dyr, så de også kan formere sig. Gården passer jo ikke sig selv, så brug dine handlinger med omhu!

Bonus info: agricola betyder bonde på latin

Byg et bedre landbrug end dine modspillere tilbage i 1600-tallets Europa med Agricola! Det kan umiddelbart virke let, men hvert træk har også konsekvenser.

Vores anbefalinger

Tag et kig på Catan, hvor I er øens første beboere og nu skal opdage en ny verden!

Kingdomino eller Carcassonne giver jer mulighed for at opdage og bygge en ny verden.

Vil de yngre børn i familien være med? Så tag et kig på Battlesheep, og optag flest græsmarker med dine får!

Varenummer (SKU): 6430018273938 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.