Æselspillet

DKK 99,95

Hyg jer sammen – det skaber minder.

Kun 2 tilbage på lager

  

5 år +
2-8 spillere
20 minutters spilletid
Spillets regler er nordiske

Om spillet

Æselspillet er en klassiker, der stadig giver værdi og skaber minder til hele livet.

Bland kortene og fordel dem mellem jer. Hver af jer tager sine kort i en bunke foran sig med bagsiden opad. Den yngste af jer starter og spillet fortsætter  herefter i urets retning.

På skift vender I det øverste kort i hver jeres bunke og lægger det foran bunken med billedsiden opad. Passer dit kort med et, som en af de andre spillere har vendt, må du nu lægge dit kort på den anden spillers kort! Hvis du vender kort nummer 7, kan du både ligge kortet i en bunke med kort nummer 6 eller 8.

Hvis en af jer overser muligheden for at komme af med sit kort, skal æselkortet uddeles og man kaldes for “æsel”. Derudover får man også et kort fra hver af de andre deltageres bunker, som de endnu ikke har vendt. Sikke en straf – at være æsel og få flere spillekort, av!

Hvis en anden deltager laver samme fejl, går æselkortet videre! Æselspillet er nemlig kun for de hurtige og ekstra opmærksomme. Det kræver nemlig snilde og et godt overblik, mens du holder hovedet roligt. Du kan nemlig kunne se enhver mulighed på et splitsekund – ellers tager en af dine modspillere nemlig muligheden. Liiiige foran næsen på dig!

Du kan vinde spillet ved at komme først af med alle dine kort! Men hvis du har æselkortet og kommer først af med alle dine kort, må titlen gå videre til den næsthurtigste i spillet, som kåres som spillets vinder.

Kom af med dine kort og læg dem i rigtig talrækkefølge – ellers bliver du æsel!

Du får testet dine egne evner. Både med at være opmærksom og fokuseret, men også løsningsorienteret. For så vinder du nemlig, hihi 😀

Vores anbefalinger

Vi har også spillet Sorteper, hvor de mindste fra 3 år kan være med!

Ellers tag et kig på Sticky Chameleons, hvor I skal lege med klæbrige tuner og insekter!

Se også vores læringsspil.

Vægt 0.25 kg
alder

11-14 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

produkt

Kortspil

Varenummer (SKU): 6416739543932/C27 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.