A Game of Thrones: The Board Game

DKK 398,95

A Game of Thrones: The Board Game lader jer kæmpe til langt ud på natten. Hvem vil sejre og sidde på jerntronen?

Ikke på lager

14 år +
3-6 spillere
120-240 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Kong Robert Baratheon er død, og Westeros gør sig klar til kamp!

I A Game Of Thrones The Board Game spiller I tre til seks hver jeres roller i the great Houses of the Seven Kingdoms of Westeros. I kæmper samtidig for at styre jerntronen ved brug af diplomati og krigsførelse.

Brætspillet er baseret på bestseller serien A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin. Spillet vil kræve mere end militær magt for at vinde! Mon du vil få magten med tvang, bruge sukkersøde ord til at tvinge dig vej til tronen eller samle byfolkene til sin side?

Gennem strategisk planlægning, mesterlig diplomati og smart kortspil spredes din indflydelse over Westeros i det storslåede A Game Of Thrones The Board Game!


Hver runde i spillet kører over tre faser:

Westeros-fasen, planlægningsfasen og handlingsfasen. Forinden uddeles en hærenhed og unikke House Cards, som bruges som ledere i kampen om de rivaliserende huse.

Westeros-fasen repræsenterer de daglige aktiviteter i Westeros, hvor der er tre forskellige Westeros spillekort, og hver betegner en global handling, der potentielt kan påvirke alle spillere.

Planlægningsfasen er nok den vigtigste fase, da du tildeler hemmelige ordrer til alle enheder ved at placere et spillekort, der indeholder mindst en hærenhed, du modtager i starten af spillet. Denne del af spillet lægger vægt på diplomati og fravælgelse. Kan du stole på alliancerne, du lavede? Vil du selv forråde din allierede? Spillerne kan lave aftaler med hinanden, for at yde hjælp eller fred, men disse løfter er aldrig bindende. Resultatet er anspændt og overbevisende handlinger, ender ofte i bagholdsangreb, der er Westeros værdig!

I handlingsfasen er kommandoen givet og kampen begynder! Når hære mødes i kamp, skal der vælges et af deres hus-kort for at give styrke til kampen, Slutteligt, kan husene konsolidere deres magt i de områder, de styrer og bruge denne magt i fremtiden til at påvirke sin position i retssalen for Jerntronen og stå imod den store horde af vilde!

Bluff og spil taktisk, mens du laver alliancer på tværs af husene!

Kæmp som en af rollerne, hvor du gennem strategisk planlægning, mesterlig diplomati og smart kortspil spreder din indflydelse over Westeros!

Bluff og spil taktisk, mens du laver alliancer på tværs af husene!

Westeros-fasen, planlægningsfasen og handlingsfasen lader jer udspille jeres rivaliserende kampe.

Se tutorial lige her.

Vores anbefalinger

Bemærk dette spil tager lang tid og er en af de tunge drenge, som giver plads til interessante forhandlinger og strategi.

Risk: Game of Thrones – Skirmish er at foretrække, hvis du er nybegynder.

Ellers tag et kig på Risk: Game of Thrones – Deluxe.

alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

spilletid

Over 60 minutter

sprog

engelsk

produkt

Brætspil

Varenummer (SKU): 9781589947207 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.