15 Minutes to Self-Destruct

DKK 199,95

Start spillet og brug nu 15 minutter til at stoppe rumskibet i at eksplodere! Samarbejd og afværg ulykken en gang for alle.

På lager

  

15 Minutes to Self-Destruct
8 år +
2-4 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på nordiske sprog
Husk at downloade spillets app via Google Play eller App Store

Om spillet

15 Minutes to Self-Destruct lader jer samarbejde og dyste med livet som indsats.

Dig og de andre spillere er astronauter, der er på mission i det ydre rum. Men jeres rumskib rammes af en asteroide, så skibets computer har indstillet sig til at destruere sig selv efter blot 15 minutter!

I skal samarbejde og skynde jer at slukke for de røde lamper, for ellers springer rumskibet i luften. Samarbejdet mellem her er derfor alfa omega, for det er vejen til at nå at stoppe computerens timer inden tiden løber ud.

For at stoppe tiden, skal I have den gratis app til 15 Minutes to Self-Destruct via Google Play eller App Store. Den fungerer nemlig som en aktiv del af spillet og er rumskibets computer, så I kan holde øje med nedtællingen.


Hvordan virker app’en til 15 Minutes to Self-Destruct?

Download app’en og tryk på app’ens start. Det starter de 15 minutter I har til at stoppe rumskibet i at eksplodere. I alt skal I bruge de 15 minutter til tænde for kontakterne for at aktivere jeres flugtskib inden rumskibet sprænges i stykker.

Timeren inkluderer to forskellige faser for ta sikre, at atmosfæren forbliver intens indtil allersidste sekund. Når hele besætningen er i jeres flugtskib, skal I trykke og holde pause-knappen i spillets app i tre sekunder for at starte skibet og vinde over spillet!

Spillet er i år 2020 blevet nomineret til Årets Familiespil.

Gør dig klar til et spændende kapløb mod tiden. Flygt på kun 15 minutter fra jeres rumskib, ellers er jeres skæbne meget sort.

Du kan se udpakning af spillet via YouTube lige her.

Vores anbefalinger

Elsker du spændingen og at føle intens stemning i dine spil? Så vil vi anbefale dig at tage et kig på escape room spil, mysteriespil eller samarbejdsspil. Her er noget for enhver smag.

Vil du opleve det i et puslespil, så prøv vores escape puzzles.

Vægt 0.9 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6416739569468/D69 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.