Om Tipsybox og om os

Vores historie og om os

Vores historie

Tipsybox.dk er søstervirksomhed til webshoppen Humorkassen.dk, som startede den 17. januar 2018 med formålet at sælge brætspil til private. Vi oplevede løbende en efterspørgsel, hvor vi 23. januar 2019 stiftede Tipsybox.dk til at udvide vores sortiment.

Efterspørgslen kom i første omgang med et fokuseret salg af vores produkter til virksomheder, hvor vi nu er klar på at give mulighed for at hjælpe kunder med at få mere underholdning ind i hverdagen.

Desuden er vi stolte sponsor for Danish Series Of Beer Pong, så vi har styr på udstyr til beer pong, da vi samarbejder med forskellige barer, hvor vi leverer udstyr.

Om os og om Tipsybox

Bag om Tipsybox finder du to ildsjæle, der arbejder hårdt for at bringe mere underholdning hjem i stuerne eller ud på diskotekerne.

Du finder Michelle og Benjamin her på hjemmesiden, der har drevet webshop siden år 2018. Michelle er ansvarlig for teksten, du læser her på webshoppen og Benjamin er den økonomiske ansvarlige, der står for at indkøbe produkter og styre budgetter. Her er også ekstra hjælpere, som giver en hånd med og sørger for at afsende vores ordrer.

Kontakt os

Telefonnummer: 93409049
Kundeservice: info@tipsybox.dk

Administration
Tipsybox.dk ApS
Gravensgade 4, 9000 Aalborg

Lagerhotel
TelePas ApS
Halkjærvej 16B, 9200 Aalborg

Du kan ligeledes læse mere om vores handelsbetingelser her og læse vores FAQ, hvor vi besvarer generelle spørgsmål om Tipsybox.

Kom i kontakt med os

Telefon: 93 40 90 49

Mail: Info@Tipsybox.dk

Administration

Gravensgade 4, 9000 Aalborg, Danmark
Mandag til fredag: 10:00 – 16:00

Lager

Halkjærvej 16B, 9200 Aalborg, Danmark
Mandag til fredag: 08:00 – 16:00

Det er i øjeblikket ikke muligt at afhente ordrer fra vores lager.

Vil du arbejde med os?

Vi elsker at modtage ansøgninger fra folk, der vil være en del af vores historie. Måske du har et produkt, du vil samarbejde med os om eller du vil ind i maskinrummet af Tipsybox?

Uanset hvad, så tøv ikke. Kontakt os endelig på vores e-mail info@tipsybox.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.